Στα αζήτητα Χάρι & Μέγκαν: Το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας & ο τελευταίος στη λίστα
VIP Life

Στα αζήτητα Χάρι & Μέγκαν: Το πιο δημοφιλές μέλος της βασιλικής οικογένειας & ο τελευταίος στη λίστα

Οι δυσκολίες για τη βασιλική οικογένεια είναι πολλές το τελευταίο διάστημα και τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο Βασιλιάς Κάρολος βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων παγκοσμίως λόγω της κατάστασης που αντιμετωπίζουν με την υγεία τους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναδείχτηκε για άλλη μια φορά πρώτη ως το πιο αγαπημένο μέλος της βασιλικής οικογένειας από τους Βρετανούς, σύμφωνα με δημοσκόπηση και μάλιστα σε όλες τις ηλικίες.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια νέα έρευνα της YouGov που αποκάλυψε ότι το 76% των Βρετανών έχουν θετική άποψη για την Κέιτ Μίντλετον. Από την αρχή του έτους η δημοτικότητα της αυξήθηκε κατά 6 μονάδες. Η δημοσκόπηση έγινε λίγες εβδομάδες αφότου η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε ένα ειλικρινές βιντεοσκοπημένο μήνυμα, μετά από εβδομάδες φημών για την υγεία της.

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

kate.jpg

Ακολουθεί ο σύζυγός της, πρίγκιπα Ουίλιαμ που έλαβε το 73% των θετικών απόψεων και ο βασιλιάς, Κάρολος με 63%.

cd919d2d-william.jpg

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ο λιγότερος δημοφιλής γαλαζοαίματος είναι για άλλη μια φορά ο πρίγκιπας Άντριου ο οποίος αναδείχθηκε ο λιγότερο δημοφιλής βασιλικός, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση. Η έρευνα διαπίστωσε ότι μόλις το 6% των Βρετανών έχει θετική άποψη για τον πρίγκιπα, ο οποίος έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον παιδόφιλο χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν.

Αρνητικοί είναι όμως οι Βρετανοί και για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι μετά τις αποκαλύψεις που έκαναν για τη βρετανική βασιλική οικογένεια και τη μετακόμιση τους στις ΗΠΑ.

1675210732962-66226630-b9d7b614-meghan-markle-1.webp

Ο πρίγκιπας, Χάρι συγκέντρωσε μόνο το 31% των θετικών απόψεων των Βρετανών, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ κέρδισε μόλις το 26%.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved