Μίντλετον: Ο τίτλος τιμής που της απένειμε ο βασιλιάς Κάρολος «πρόδωσε» την αδυναμία που της έχει!

To βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας με τη Δούκισσα της Ουαλίας στο Λονδίνο (Photo by Karwai Tang/WireImage)

VIP Life

Μίντλετον: Ο τίτλος τιμής που της απένειμε ο βασιλιάς Κάρολος «πρόδωσε» την αδυναμία που της έχει!

Πεθερός και νύφη φαίνεται πως είναι πολύ δεμένοι και αυτό φάνηκε από τα όσα είπε ο βασιλιάς για εκείνη όταν η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για τον καρκίνο που πολεμά. Μία σχέση που κρατάει εδώ και 13 χρόνια, από τότε που η Κέιτ Μίντλετον έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Πριν από λίγες μέρες ο Κάρολος έχρισε την Κέιτ μέλος του Τάγματος των Εταίρων της Τιμής, κίνηση που θεωρήθηκε ιστορική από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα βασιλικά θέματα αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι το πρώτο μέλος της Βασιλικής Οικογένειας που δέχεται αυτή την τιμή, μπαίνοντας σε αυτήν την επίλεκτη ομάδα από τότε που το τάγμα ιδρύθηκε από τον βασιλιά Γεώργιο Ε' το 1917.

Βασιλιάς Κάρολος: Viral στο Tik Tok το huck ευζωίας που ακολουθεί!

kate-charles-getty-images-kamila.jpg

Έχοντας να αντιμετωπίσουν ακριβώς την ίδια περίοδο τον καρκίνο, οι δυο τους βρέθηκαν στο ίδιο νοσοκομείο, την Κλινική του Λονδίνου στο Marylebone, με ρεπορτάζ των ξένων Μέσων να υποστηρίζουν ότι νοσηλεύτηκαν το ίδιο διάστημα εκεί και ότι ο βασιλιάς Κάρολος έκανε συχνές επισκέψεις στο δωμάτιο της νύφης του, με τη ρόμπα του, για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά και ότι τη φροντίζουν όσο χρειάζεται. Γι’ αυτό και δεν είναι καθόλου περίεργο για πολλούς που κάποιοι θεωρούν πως ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν έρθει πιο κοντά από ποτέ.

BRITAIN ROYALS

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/PAUL MCERLANE

Λέγεται επίσης πως ο Βασιλιάς είχε καλέσει την Κέιτ για μεσημεριανό γεύμα στο Γουίνδσορ τον περασμένο μήνα, μία μέρα αφότου είχε ηχογραφήσει το συγκινητικό βίντεο προς τον βρετανικό λαό κατά το οποίο αποκάλυπτε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Σύμφωνα με τους Times, σε αυτό το γεύμα, ο Κάρολος είπε στη νύφη του ότι ήταν «περήφανος» για το θάρρος της. Πάντως, οι καλά γνωρίζοντες λένε πως αυτή η κίνηση του Καρόλου προς την Κέιτ να την εντάξει στο Τάγμα, ήταν πολύ έξυπνη και ιδιαίτερα γενναιόδωρου.

BELGIUM PASSCHENDAELE CENTENARY COMMEMORATIONS

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/BENOIT DOPPAGNE / POOL

Είναι κάτι που θα εμπνεύσει την Kate για το μέλλον και τη δουλειά που μπορεί να κάνει σε έναν τομέα που είναι σημαντικός για εκείνη - υποστηρίζοντας εκκολαπτόμενους φωτογράφους παντού, σε εμπόλεμες ζώνες, στη μόδα, στις ειδήσεις… Τι θα μπορούσε, άλλωστε, να είναι καλύτερο από αυτή τη στενή φιλία καθώς η Κέιτ αναρρώνει από την ασθένειά της και το άγχος τους τελευταίους μήνες;

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved