Οι μέρες και οι νύχτες της Ευγενίας Νιάρχου στην Αθήνα - Οι βόλτες στο κέντρο και στην παραλία!
VIP Life

Οι μέρες και οι νύχτες της Ευγενίας Νιάρχου στην Αθήνα - Οι βόλτες στο κέντρο και στην παραλία!

Στην Αθήνα βρέθηκε μαζί με φίλους για λίγο η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου, η οποία δείχνει να έχει λατρέψει την ελληνική πρωτεύουσα. 

Αν και μας έχει συνηθίσει σε πιο glam επισκέψεις, κυρίως στη Μύκονο, τώρα που κατάφερε να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά της στο Λονδίνο όπου ζει μόνιμα, είπε να απολαύσει το Athens by night και μάλιστα στο κέντρο κέντρο.

Ευγενία Νιάρχου: Για διακοπές στην Ελλάδα - Τα γενέθλια, η φωτό topless & το προσκύνημα στην Τήνο

evgenia-niarchou-2.jpg

Downtown που λένε και στους κύκλους της, αν και δεν κατάφερε να μείνει μακριά από τη θάλασσα, αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις που έκανε.

Η Ευγενία Νιάρχου, η οποία συνεχίζει να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ως επιχειρηματίας, λανσάροντας τις δικές της σειράς κοσμημάτων, ανέβασε φωτογραφίες από τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας όπου γνώριζε και τι λιγότερο κοσμικές γωνιές της, απαθανατίζοντας μάλιστα ακόμα και γκράφιτι σε τοίχους.

evgenia-niarchou-3.jpg

Όμως, βρέθηκε και στην αθηναϊκή ριβιέρα, αυτή τη φορά με κομψά ρούχα και με όλη τη λάμψη που συνήθως την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση.

Εκείνο πάντως που είναι σίγουρο, είναι πως η Ευγενία Νιάρχου έδειξε να απολαμβάνει αυτή τη μίνι απόδρασή της στην Αθήνα την οποία είχε την ευκαιρία να γνωρίσει μέσα από ένα διαφορετικό, πιο urban πρίσμα.

evgenia-niarchou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved