VIP Life

Αυτά είναι τα ακριβότερα σπίτια των διασήμων! (video)

Gossip-tv Team

Έχετε αναλογιστεί ποια είναι τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη; Σας έχουμε την απάντηση! 

Σήμερα, στην εκπομπή Mega Καλημέρα προβλήθηκαν πλάνα αλλά και ρεπορτάζ από τα ακριβότερα σπίτι των διασήμων στον πλανήτη και η αλήθεια είναι ότι η χλιδή και η πολυτέλειά τους αλλά και οι ανέσεις τους προκαλούν... ζάλη.

Ένα από τα πρώτα πανάκριβα οικήματα στον κόσμο είναι το κάστρο του Ουίνδσορ όπου τον τελευταίο καιρό ζει η βασίλισσα της Αγγλίας Ελισάβετ. Το συγκεκριμένο κάστρο μπορεί κανείς να το επισκεφτεί έναντι 26,5 λιρών για να δει κάποιους από τους χώρους του.

110.000.000 δολάρια κοστίζει η βίλα του Σιλβέστερ Σταλόνε ο οποίος διαθέτει ένα από τα ακριβότερα σπίτια στον πλανήτη. Στην έπαυλη υπάρχει και ένα ολόκληρο δωμάτιο με αναμνηστικά από τις ταινίες που του χάρισαν τη δόξα.

Η Elen De Generis επίσης έχει ένα πολύ ακριβό σπίτι το οποίο χτίστηκε το 1930 και η αξία του φτάνει τα 55.000.000 δολάρια. Αξίζει να πούμε ότι η συγκεκριμένη έπαυλη έχει εννέα τζάκια, αχυρώνα και φυσικά πισίνα.

Στα 50.000.000 δολάρια κοστολογείται η αξία της μεζονέτας του Στινγκ και της συζύγου του στο Μανχάταν που διαθέτει παντού γυάλινες επιφάνειες και υπέροχη θέα.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Τα σπίτια των ηρώων! Η διακόσμηση και οι λεπτομέρειες

Κατάθλιψη Alert! Τα σπίτια των ξένων stars είναι μαγεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved