VIP Life

Βασίλισσα Ελισάβετ: Φραστική επίθεση στον πρίγκιπα Άντριου κατά τη νεκρική πομπή – «Είσαι γέρος»

Gossip-tv Team

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τους δρόμους του Εδιμβούργου για να παρακολουθήσει τη μεταφορά της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ από το παλάτι του Χόλιρουντ Χάουζ προς τον καθεδρικό ναό του St Giles.

Σύμφωνα με τον Guardian, δεν έλειψαν και τα έκτροπα κατά τη διάρκεια της πομπής. Συγκεκριμένα τη Δευτέρα (12/9), ο πρίγκιπας Άντριου δέχτηκε φραστική επίθεση από έναν νεαρό άντρα που βρισκόταν στο πλήθος.

Στα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ένας νεαρός να φωνάζει «Άντριου, είσαι ένας άρρωστος γέρος», αμέσως όμως επενέβη ένας θεατής και ένας αστυνομικός και τον σταμάτησαν. Ακολούθησε μια σύντομη συμπλοκή, προτού ο αστυνομικός τον οδηγήσει μακριά από το σημείο, καθώς έλεγε «αηδιαστικό» και «Δεν έχω κάνει τίποτα κακό» την ώρα που το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί φώναζε «God save the King».

Σύμφωνα με την αστυνομία του Εδιμβούργου, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και αναμένεται κι αυτός να εμφανιστεί στο αρμόδιο δικαστήριο.

Να σας θυμίσουμε πως στον πρίγκιπα Άντριου του έχουν αφαιρεθεί τα στρατιωτικά προνόμια εξαιτίας του σκανδάλου Επστάιν. Ο πρίγκιπας Αντριου θα πρέπει να εμφανίζεται με πολιτικά ρούχα σε όλες τελετές για τον θάνατο της μητέρα του, αν και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει μια εξαίρεση ως σημάδι σεβασμού προς τη βασίλισσα στην τελευταία αγρυπνία στο Westminster Hall.

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved