VIP Life

Η Κέιτ Μίντλετον αλά πριγκίπισσα Νταϊάνα στη πομπή της βασίλισσας Ελισαβέτ (video)

Gossip-tv Team

Εκατομμύρια Βρετανοί και όχι μόνο βρίσκονται στο Ουέστμινστερ για να αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών.

Ο χώρος όπου βρίσκεται το φέρετρο της βασίλισσας θα είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα οπότε έχει οριστεί και η κηδεία.

Μπορεί τα βλέμματα να έκλεψε για μία ακόμη φορά η Μέγκαν Μάρκλ με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και με τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με το παλάτι, ωστόσο η Κέιτ Μίντλετον έκανε μία κίνηση… ματ που την έκαναν να συζητηθεί ως κανείς άλλος.

Η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να τιμήσει τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα φορώντας τα διαμαντένια σκουλαρίκια της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέλεξε να φορέσει τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που είχαν χαριστεί στην Νταϊάνα πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981.

Τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από την Collingwood και σηματοδοτούν μια συγκινητική παράδοση από τη μία πριγκίπισσα της Ουαλίας στην άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, πως έγιναν σταθερά αγαπημένα της Νταϊάνα και φορέθηκαν στις βασιλικές περιοδείες στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Ιταλία.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved