VIP Life

Νέο θρίλερ με την Κέιτ Μίντλετον: Το βίντεο της επανεμφάνισης & το ζουμ που έδειξε ότι είναι... άλλη

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι εικασίες για την Κέιτ Μίντλετον μετά την περιπέτεια της υγείας της, δίνουν και παίρνουν και φυσικά η αγωνία για το τι πραγματικά της συμβαίνει όλο και εντείνεται! 

Παρ' όλο που ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που ο ίδιος τράβηξε όταν είδε μπροστά του τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να ψωνίζουν χαρούμενοι από σούπερ μάρκετ της περιοχής όπου διαμένουν, επιμένει πως είδε με τα μάτια του την πριγκίπισσα της Ουαλίας, υπάρχουν πάρα πολλοί που υποστηρίζουν ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει.

Κέιτ Μίντλετον: Ορίστηκε η πρώτη επίσημη εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας

middleton-kentriki.jpg

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς υποστηρίζουν ότι έκαναν ένα απλό ζουμ στο οπτικοακουστικό αυτό υλικό και έφεραν κοντά το πρόσωπο της γυναίκας που συνόδευε τον πρίγκιπα της Ουαλίας, διαπιστώνοντας πως δεν επρόκειτο για την Κέιτ Μίντλετον αλλά για σωσία της η οποία μάλιστα δεν της μοιάζει και πάρα πολύ όταν χαμογελά.

Πάντως, η Κέιτ επιμένει να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ειδικά μετά το σκάνδαλο του photo gate που η ίδια δημιούργησε όταν ανέβασε φωτογραφία με τα παιδιά της, δήθεν την πρώτη φωτό της μετά την περιπέτεια της υγείας της, σε μία προσπάθειά της να πείσει τούς πάντες ότι είναι καλά.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως ακόμα και μετά τα απανωτά σκάνδαλα και τους λάθος χειρισμούς, η Κέιτ Μίντλετον δεν λέει να εμφανιστεί δημόσια και... επίσημα προκειμένου να βάλει τέλος σε όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την Κέιτ Μίντλετον.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved