Hell’s Kitchen: Η έκπληξη των παικτών στον Έκτορα Μποτρίνι
Media

Hell’s Kitchen: Η έκπληξη των παικτών στον Έκτορα Μποτρίνι

Ομαδική Δοκιμασία: Ακριβή μου Πάστα!

Ο Σεφ εξηγεί στις δυο ομάδες ότι έχουν 3 λεπτά και 15 ευρώ ο καθένας για να αγοράσουν από το σούπερ μάρκετ τα βασικά υλικά για να φτιάξουν μακαρόνια. Πρέπει να φτιάξουν ένα πιάτο με ζυμαρικά που θα βαθμολογηθεί με κριτήριο την αξία του γευστικά. Ο Σεφ θα κρίνει τα πιάτα μαζί με τον Ιταλό φίλο του σεφ Φαμπρίτσιο.

Ενώ όμως ο Έκτορας στέλνει τις δυο ομάδες στο σούπερ μάρκετ, εκείνοι επιστρέφουν στις κουζίνες και του κάνουν έκπληξη γενεθλίων με μια τούρτα αποδεικνύοντας έτσι πως παρά την καθημερινή ένταση, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ΄όλα!

Στην κόκκινη ομάδα η Μαρίνα ζητάει βοήθεια από τους άλλους και ιδιαίτερα από την Ελπίδα. Η Γεωργία ζητάει την βοήθεια της Ελπίδας, η οποία την αφήνει για να βοηθήσει την Μαρίνα που την αναζητά. Η Γεωργία σχολιάζει πως είναι δυνατόν η Ελπίδα με τόση εμπειρία να έχει δυσκολία με την πάστα και μετανιώνει που έστειλε την Ιωάννα στη μπλε ομάδα λέγοντας ότι τελικά έπρεπε να στείλει τη Μανταλένα!

Στη μπλε ομάδα έχουμε την Ιωάννα πλέον η οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της ότι ψάχνει πράγματα και δεν τα βρίσκει. Ο Στεφανής συνεχίζει να είναι στα χαμένα και ο Σεφ του κάνει παρατήρηση ότι δεν είναι καθαρός με τον πάγκο του. Ο Ραφαήλ βγάζει την ένταση του λεκτικά και ιδιαίτερα όσον αφορά τον Στεφανή και την έλλειψη συνεργασίας.

Κατά την διάρκεια της βαθμολογίας, ο Φαμπρίτσιο μαζί με τον Σεφ αξιολογούν το κάθε πιάτο με την τελική τιμή που θα πλήρωναν. Η Μαρίνα κερδίζει τη διαδικασία και το έπαθλο είναι να επιλέξει πόστο. Επιλέγει το πόστο του πάσου, όπου και ήταν στο τελευταίο σέρβις. Η τιμωρία για τη Μπλε ομάδα είναι να φάνε το αποκρουστικό σε μυρωδιά φρούτο, Durian. Οι μπλε δοκιμάζουν το φρούτο με τις…ανάλογες αντιδράσεις!

Στο Dinner service η Μανταλένα και η Γεωργία δεν έχουν την καλύτερη συνεργασία ενώ η Μαρίνα είναι για ακόμη μια φορά η ηγετική μορφή στην ομάδα. Στην Μπλε ομάδα ο Λαγογιάννης δε δίνει καμία σημασία στην Ιωάννα. Ο Κωνσταντίνος με τον Γιώργο Στεφανή, έχουν καλή επικοινωνία και συνεργασία για τα κρέατα. Ο Σκοπελίτης κατευθύνει από το πάσο αλλά και βοηθάει όλους.

Κατά την διάρκεια του Dinner στην κόκκινη κουζίνα επικρατεί ένα χάλι. Η Τριανταφυλλιά δεν βγάζει γρήγορα πιάτα πάστα ρύζι, η Μαρίνα την πιέζει. Η Τριανταφυλλιά βοηθάει την Ελπίδα με το ψάρι και το καίει.

Η Μαρία πελαγώνει και τα χάνει με τις σάλτσες. Η Μανταλένα και η Γεωργία είναι επίσημο πια: είναι στα μαχαίρια!

Η Μαρίνα με την Ελπίδα συνεργάζονται και βοηθάει η μια την άλλη, όμως πολλά πιάτα γυρίζουν πίσω και ο σεφ καλεί την Μαρίνα να ενημερώσει τον κόσμο ότι δεν είναι έτοιμα τα πιάτα.

Ο Γιώργος Στεφανής στηρίζεται στον Κωνσταντίνο γιατί δεν έχει ιδέα πως ψήσει "medium» και well" και δείχνει στον Σεφ τα αγγλικά του.

Το μαγαζί κλείνει και η ψηφοφορία της χαμένης ομάδας ξεκινά!
Ποιος θα κρεμάσει την ποδιά του στο γραφείο του Έκτορα Μποτρίνι;

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 21.00, στον ΑΝΤ1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved