Hell’s Kitchen: Απογοητευμένος ο Μποτρίνι και από τις δυο ομάδες
Media

Hell’s Kitchen: Απογοητευμένος ο Μποτρίνι και από τις δυο ομάδες

Το μενού του Hell's Kitchen ανανεώνεται και ο Σεφ δίνει μια ώρα στους παίκτες για να προετοιμάσουν ένα πιάτο που θα συμπεριληφθεί στο νέο μενού του εστιατορίου.

Η διαδικασία αποδεικνύεται δύσκολη αλλά το ενδιαφέρον κερδίζουν για μια ακόμη φορά οι παρατηρήσεις του Έκτορα Μποτρίνι για τα πιάτα, αφού καταφέρνει με την τοποθέτησή του να κάνει τους σεφ να μπλοκάρουν.
Ο Λαγογιάννης κερδίζει τη διαδικασία και μια θέση στο μενού του εστιατορίου, παρουσιάζοντας ένα Κρητικό πιάτο, ενώ συγκινείται όταν ο Σεφ τον επαινεί.
Με την επιστροφή των παιδιών στο σπίτι, συζητούν για την αξιολόγηση και την απόδοσή τους, με τα πηγαδάκια να δίνουν και να παίρνουν σε σχόλια και προβλέψεις για την επόμενη αποχώρηση.
Λίγο πριν το Dinner o Σεφ μοιράζει τα πόστα στους παίκτες και καλεί για άλλη μια φορά την Μπλε Ομάδα να στείλει κάποιον στην Κόκκινη για τη δίκαιη διεξαγωγή του Dinner. Επιλέγει τον Δημήτρη Λαγογιάννη ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του πάσου, ενώ ενημερώνει ότι ανάμεσα στους πελάτες θα είναι και εκλεκτοί μάγειρες!
Παραλείψεις, λάθη, επιστροφή πιάτων αλλά και ένας αυταρχικός Λαγογιάννης στο πάσο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς, ενώ η Ελπίδα δείχνει να χάνει την αυτοπεποίθησή της.
Στο τέλος της βραδιάς, ο Σεφ είναι απογοητευμένος και από τις δυο ομάδες. Είναι δυσαρεστημένος από την απόδοση του Σκοπελίτη στο πάσο, αλλά και από τη Μαρίνα.
Ζητά από την κάθε ομάδα να προτείνουν κάποιον για αποχώρηση! Δύσκολη μονομαχία για τους δύο προτεινόμενους παίκτες!
Ποιο νικητή θα αναδείξει η δεύτερη ευκαιρία που τους δίνει ο Έκτορας Μποτρίνι;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved