Έκτορας Μποτρίνι: Το μήνυμά του μετά το τέλος του Hell’s Kitchen και τα βέλη του σε παίκτη
Media

Έκτορας Μποτρίνι: Το μήνυμά του μετά το τέλος του Hell’s Kitchen και τα βέλη του σε παίκτη

Το Hell’s Kitchen τελείωσε και ανέδειξε νικητή τον Ραφαήλ Τσακίρη.

Ο Έκτορας Μποτρίνι με ένα μήνυμά του στο instagram αναφέρθηκε στο ριάλιτι μαγειρικής και στους παίκτες και δεν δίστασε να πετάξει και τα καρφιά του. Συγκεκριμένα έγραψε:
«Ο πρώτος κύκλος του Hell’s Kichen τελείωσε κι ανέδειξε νικητή τον Ραφαήλ Τσακίρη από τη Ρόδο. Ένα μάγειρα-εργάτη της κουζίνας, που διαθέτει τα ταλέντα που θα τον κάνουν πάντα περιζήτητο ∙ καρδιά και ομαδικό πνεύμα. Ναι, ο εργάτης της κουζίνας, Ραφαήλ, κέρδισε γιατί έβαλε ψυχή στα πιάτα του.
Πνεύμα ομάδας επέδειξε όμως κι ο Κωνσταντίνος Χαλουλάκος, που έφυγε νωρίς. Δεν θα μπορούσα να το πω το ίδιο για τον πραγματικά άξιο και ταλαντούχο Νίνο Τσαστούλη, που του λείπει η ομαδικότητα, αρετή αναγκαία σε μια κουζίνα.
Θαύμασα τη Μαρίνα Χρονά, για την υπομονή και το ταλέντο της. Όταν της είπα πως έχασε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο το εννοούσα. Σίγουρα μπορεί να πάει μπροστά και της το εύχομαι.
Κρατώ στη μνήμη μου τις γεύσεις του Κρητικού Δημήτρη Λαγογιάννη, ενός ανθρώπου με καρδιά, που ονόμασα «θεματοφύλακα της παράδοσης». Γιατί ξέρει να «ψήνει» σωστά και νόστιμα τα φαγητά του νησιού του.
Στο Γιώργο Σκοπελίτη είδα έναν άξιο μάγειρα, που δεν κατάφερε να βγει πρώτος γιατί ήταν νωρίς για αυτόν. Δεν έχει κατακτήσει ακόμα τον απαιτούμενο βαθμό ακρίβειας στην εκτέλεση μιας συνταγής και την αυτοπεποίθηση που απαιτεί η διαχείριση κρίσεων.
Πέρα και έξω από το format οποιασδήποτε εκπομπής, αυτό που μετράει είναι αυτοί όλοι οι άνθρωποι, αλλά κι οι υπόλοιποι που δεν ανέφερα ονομαστικά, να δουν τη συμμετοχή τους σαν μια εμπειρία που τους δίδαξε πως να εντάσσονται στην ομάδα και πως να βλέπουν τον εαυτό τους με τα μάτια των άλλων. Κι εγώ ο ίδιος, στα γυρίσματα του Hell’s Kichen, ένιωσα πολλές φορές πως κέρδιζα σε εμπειρίες, δίπλα σε αυτά τα παιδιά και στους συναδέλφους μου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved