Έρχεται σύντομα στην Ελλάδα η τουρκική παραγωγή «Calikusu»
Media

Έρχεται σύντομα στην Ελλάδα η τουρκική παραγωγή «Calikusu»

Η τουρκική σειρά «Calikusu» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο kanal D της Τουρκίας έρχεται στην Ελλάδα.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην γειτονική χώρα τον Σεπτέμβριο του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2014. Είναι μια σειρά εποχής και βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα του Ρεσάτ Νουρί Γκιουντεκίν που την έγραψε το 1922.

Σε πολύ μικρή ηλικία η Φεριντέ - που την υποδύεται η Φαχριγέ Εβτσέν- χάνει τη μητέρα της και ο πατέρας της, που είναι στρατιωτικός, την εμπιστεύεται στην αδελφή της μητέρας της και το σύζυγο της, οι οποίοι τη μεγαλώνουν μαζί με τα δικά τους παιδιά Καμράν και Νετζμιγέ – που τους υποδύονται οι Μπουράκ Οζτσιβίτ , Εμπρού Χελβατζίογλου.

Ενώ η Φεριντέ βρίσκεται στην εφηβεία, πεθαίνει και ο πατέρας της, οπότε συνεχίζει να μένει με την οικογένεια της θείας της. Τα χρόνια περνούν, ο Καμράν γίνεται γιατρός και πιάνει δουλειά σε ένα νοσοκομείο. Η αδελφή του, Νετζμιγέ, ερωτεύεται το φίλο και συνάδελφο του Σελίμ- που τον υποδύεται ο Ντενίζ Τζελίλογλου-του οποίου ο πατριός μισεί θανάσιμα την οικογένεια τους. Ο Σελίμ, που φλερτάρει τη Φεριντέ, μπερδεύει τις εξετάσεις της με μιας άλλης ασθενούς της και πιστεύοντας ότι πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια, αναλαμβάνει τη θεραπεία της. Το ίδιο διάστημα, ο πατέρας του Καμράν μολύνεται από πανούκλα και ο γιατρός γιος του καταφέρνει να τον σώσει, με μια παράνομη θεραπεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved