Βλάχος – Βασιλόπουλος: Η πρόταση του Nomads και η τελική απόφαση
Media

Βλάχος – Βασιλόπουλος: Η πρόταση του Nomads και η τελική απόφαση

Είναι φίλοι, συνάδελφοι και από τους Έλληνες ηθοποιούς που πήραν την απόφαση και το ρίσκο να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Αυτή τη φορά και πάλι μαζί ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Πάνος Βλάχος δέχτηκαν πρόταση για ριάλιτι.

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Down Town οι δυο ηθοποιοί σκέφτηκαν να αφήσουν για λίγο την καριέρα τους στην υποκριτική αφού τους έγινε πρόταση για να πάρουν μέρος στο Nomads 2

Όπως μαθαίνουμε ο Χρήστος Βασιλόπουλος είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση και να ετοιμάσει βαλίτσες για Μαδαγασκάρη, ο Πάνος Βλάχος όμως, αν και αρχικά το σκεφτόταν, τελικά πήρε την απόφαση να μην πάρει μέρος στο ριάλιτι. Σίγουρα όμως, αν όντως ο Χρήστος Βασιλόπουλος πει το «ναι», τότε θα έχει έναν θερμό υποστηρικτή, που δεν είναι άλλος από τον φίλο του, Πάνο.

Θυμίζουμε πως παρουσιαστής του «Nomads – Μαδαγασκάρη» θα είναι ο Σάββας Πούμπουρας ενώ μαζί του στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας θα είναι και ο Γιώργος Λέντζας για να μας εξηγεί τα αγωνίσματα, να μας ενημερώνει για τις δυσκολίες και τα εμπόδια με τα οποία οι παίκτες θα βρίσκονται αντιμέτωποι.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού τόσο για την ημερομηνία της πρεμιέρας όσο και για τα ονόματα που θα πάρουν μέρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved