Ελένη Ράντου- Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάθονται στον καναπέ του Dot.
Media

Ελένη Ράντου- Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάθονται στον καναπέ του Dot.

Κωστής Μαραβέγιας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ελένη Ράντου, Νάντια Μπουλέ, Φωτεινή Δάρρα, έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT.

Συνεντεύξεις, συμβουλές, συνταγές, κατασκευές, μακιγιάζ, μόδα έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT., μας αλλάζουν τη διάθεση και μας δίνουν ιδέες.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάθεται στον καναπέ του dot. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του, έναν μήνα πριν τον γάμο. Τι έκανε για να τον ξεπεράσει, πώς τον βλέπουν τώρα οι γυναίκες και πώς του κάνει προξενιά η μαμά του.

Ακόμη, η Νάντια Μπουλέ απαντάει στα mail των τηλεθεατών και δίνει συμβουλές για τα ερωτικά τους, ενώ η Φωτεινή Δάρρα μιλάει για όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει νόστιμες πίτσες με ό,τι περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι και υπέροχα ριγκατόνι στον φούρνο. Κάνουμε μακιγιάζ με μία μόνο σκιά, βρίσκουμε τα πιο όμορφα outfits για τους φίλους μας και κάνουμε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για τις γιορτές.

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, η Ελένη Ράντου εξηγεί στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πώς κατάφερε να χάσει 7μιση κιλά, τι της ζήτησε ο Woody Allen και πώς περνάει με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο σπίτι.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μιλάει αποκλειστικά στο dot.

Ακόμη, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει ένα λαχταριστό γαλακτομπούρεκο και ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει μια ξύλινη λάμπα. Επίσης, μαθαίνουμε τι πραγματικά πιστεύουν οι άντρες για τα σκουρόχρωμα χείλη και πώς θα καταφέρουμε να ξεγελάσουμε τον χρόνο με το κατάλληλο μακιγιάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved