Celebrity Travel με τον Γιάννη Βαρδή και τη γυναίκα του στο Τόκυο!
Media

Celebrity Travel με τον Γιάννη Βαρδή και τη γυναίκα του στο Τόκυο!

Αυτή την βδομάδα ο mister travel, Νίκος Κοκλώνης ταξιδεύει με το Celebrity Travel στο Τόκιο, την παντοδύναμη μητρόπολη και μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο, παρέα με τον Γιάννη Βαρδή και τη σύζυγο του Νατάσα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN.

Μαζί τους θα επισκεφθεί το πανέμορφο αυτοκρατορικό παλάτι, τον διάσημο Πύργο «Τόκιο Σκάι Τρί», το περίφημο ηφαίστειο Φούτζι Γιαμά, το δάσος των αυτοκτονιών Aokigahara.

Θα πιούνε το ποτό τους στα πιο περίεργο στέκια , θα γνωρίσουν τις πιο μεγάλες αγορές με τους luxury οίκους μόδας, θα γευτούν εκλεκτές νοστιμιές στην μεγαλύτερη ψαραγορά του πλανήτη , θα δουν αγώνα σούμο και θα μάθουν τα μυστικά της ιδιαίτερης εκπαίδευση τους ενώ θα απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα στην Disney της πόλης.

Ο Γιάννης Βαρδής αποκαλύπτει ένα μεγάλο του μυστικό που επηρεάζει τη ζωή του, μας μιλάει για τη σχέση του με τον πατέρα του, την πρωτότυπη γνωριμία του με την γυναίκα του και τι ακριβώς θα κάνει με την τραγουδίστρια που κυκλοφόρησε το καινούργιο της κομμάτι που η μουσική του είναι βασισμένη σε μια παλιά επιτυχία του πατέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved