Δανδουλάκη: «Μου στέλνουν ένα σενάριο και δεν παίρνουν καν τηλέφωνο για να μάθουν την απάντησή μου»
Media

Δανδουλάκη: «Μου στέλνουν ένα σενάριο και δεν παίρνουν καν τηλέφωνο για να μάθουν την απάντησή μου»

Η Κάτια Δανδουλάκη, που επένδυσε κυριολεκτικά και μεταφορικά στο θέατρο, μιλά πάντα με αγάπη για την τηλεόραση σε αντίθεση με πολλούς συναδέλφους της που δημοσίως σνόμπαραν το Μέσο που στην ουσία δεν σταμάτησαν ποτέ να υπηρετούν.

«Λάτρεψα την τηλεόραση και με κέρδισε φανατικά. Ήξερα πάντα την τεράστια αξία και τη δύναμη της. Δεν την υποτίμησα ποτέ. Χάρη στην τηλεόραση κέρδισα την ψυχή του κόσμου. Έβλεπα τις προάλλες τη νέα σειρά του Τάσου Ψαρρά στην ΕΡΤ "Η ζωή εν τάφω" και είπα: «Δόξα σοι ο Θεός που υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν ακόμα τέτοιες δουλειές». Θα θεωρούσα φυσικό να μου προτείνουν να παίξω σε μια τέτοια σειρά και εντελώς αφύσικο αυτά που μου προτείνουν κόρα. Βλέπω σενάρια που δεν θα διανοούμουν καν να διαβάσω να παίζονται στην τηλεόραση και να γίνονται επιτυχία!

Ασε που υπάρχουν και νέα ήθη. Σκέψου ότι μπορεί να μου κάνουν μια πρόταση, να μου στείλουν ένα σενάριο να διαβάσω και δεν παίρνουν καν τηλέφωνο για να μάθουν την απάντηση μου! Ευτυχώς υπάρχει το θέατρο, που είχα το ένστι¬κτο να το κάνω από μικρή και να επενδύσω τα πάντα εδώ, και έτσι έχω την ησυχία μου», λέει στο περιοδικό Gala.

Μια γυναίκα που βρέθηκε να δουλεύει με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, που είχε για συνδαιτυμόνες τον Χατζιδάκι, τον Λαμπράκη, τον Κακογιάννη, δεν αγανακτεί, δεν ενοχλείται από αυτή την αντιμετώπιση, από την έλλειψη σεβασμού;

«Δεν το εκλαμβάνω έτσι. Ζούμε σε μια εποχή που διαφέρει απίστευτα από τον τρόπο που μεγάλωσα εγώ. Δεν έχω παρά να αποδεχτώ ότι αυτός είναι ο καινούριος κόσμος και να τον σεβαστώ, αλλά δεν με αφορά. Επιλέγω, λοιπόν, να κάνω πράγματα που με αφορούν και να απευθύνομαι σε εκείνους που τους αφορώ. Εγώ θέλω να με θέλουν πάρα πολύ και επίσης να θέλω κι εγώ πάρα πολύ -και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν κυνήγησα πστε κάποιον άνδρα ή κάποια δουλειά. Εγώ αποδεχόμουν. Πάντα έτσι απόλυτη ήμουν -και στα ερωτικά μου και στους δεσμούς μου και παντού», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved