Το Τατουάζ: Η Όλγα εκτός ορίων
Media

Το Τατουάζ: Η Όλγα εκτός ορίων

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha «To τατουάζ».

Ο Ορφέας τηλεφωνεί στον Φίλιππο και τον απειλεί με χυδαίο τρόπο! Λίγο αργότερα και πάνω στον εκνευρισμό του, ο ίδιος ξυλοκοπεί τον συγκροτούμενο του, τον Λευτέρη, και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο.

Η οικογένεια Μελά συναντάει τη Χριστίνα και η κουβέντα παίρνει άλλες διαστάσεις μόλις της λένε να μην αναφέρει το όνομα της Ελένης στο βιβλίο που γράφει για τη ζωή του Ορφέα. Παράλληλα, ο Σέκερης τσακώνεται με την Αμαλία και της λέει να μείνει στο Λονδίνο για πάντα, αλλά εκείνη συνεχίζει να επιμένει να μην του αποκαλύψει τι συμβαίνει πραγματικά στη ζωή της. Στα Μετέωρα, ο Αλέξανδρος λέει κάτι στην'0λγα και τη βγάζει εκτός εαυτού. Μέσα στα νεύρα της, εκείνη πίνει και μεθυσμένη αρπάζει μια περαστική και τη χαστουκίζει.

Ο Στέφανος, σοκαρισμένος από το γεγονός ότι η Όλγα έφτασε σε σημείο να χαστουκίσει μια γυναίκα στη μέση του δρόμου προσπαθεί να τη συνεφέρει. Την προτρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τον Αλέξανδρο και να ηρεμήσει από τα προβλήματα που έχει φέρει στη ζωή τους το αλκοόλ. Στο μεταξύ, στην Αθήνα, ο Σωκράτης έχει τρομοκρατηθεί στην ιδέα ότι κουβαλάει το «αρρωστημένο» γονίδιο του Ορφέα και του έχουν μπει ιδέες ότι μπορεί να έχει κάνει πράγματα που δεν τα θυμάται.

Τότε, αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Νικόλα την αλήθεια σχετικά με το ποιος είναι ο βιολογικός του πατέρας. Την επόμενη μέρα, μάλιστα, ο Σωκράτης επισκέπτεται τον Ορφέα στη φυλακή και δυναμιτίζει το κλίμα. Και όταν αργότερα μαθαίνει τη γνωμάτευση για την ψυχική υγεία του Ορφέα, ανησυχεί ακόμα περισσότερο.

Η Αμαλία, από την άλλη, μετακομίζει στο σπίτι του Θεοχάρη και της Βέρας και αποφασίζει να προχωρήσει με τη θεραπεία χωρίς να ενημερώσει την Άννα

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved