MasterChef: Ο περσινός νικητής τα «χώνει» στο φετινό μαγειρικό reality (photos)
Media

MasterChef: Ο περσινός νικητής τα «χώνει» στο φετινό μαγειρικό reality (photos)

O Τιμολέων Διαμαντής ήταν ο περσινός νικητής του MasterChef και φέτος βρέθηκε ξανά στα παλιά του μέρη, αφού αποτέλεσε μέντορα για κάποιους διαγωνιζόμενους.

Το πρώτο του μεγάλο επαγ­γελματικό βήμα ετοιμάζεται να κάνει ο νικητής της περσινής, ενώ βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, αφού «κα­λωσόρισε» τον Μάιο στο Ρέθυμνο, καθώς θα συνεργάζεται μαζί με τον σεφ Μιχάλη Χάσικο

«Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε στον Βόλο. Υπήρξε από την πρώτη στιγμή χημεία και είχαμε γενικά την ίδια φιλοσοφία στη μα­γειρική. Επαιξε σημαντικό ρόλο αυτό ώστε να επιλέξω ποια θα είναι η πρώτη μου επαγγελματική δουλειά μετά το παιχνίδι», δηλώνει στο «Secret».

Ο Τιμολέων Διαμα­ντής έχει έναν ρόλο πιο οργανωτικό και θα αφοσιωθεί περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ θα βάλει τις δικές του πινε­λιές.

«Θα μείνω όλο το καλοκαίρι στο νησί. Τελείωσε και αυτήν την εβδομάδα το συμ­βόλαιο μου με το star, οπότε μπαίνω τώρα σε κανονικούς ρυθμούς, θα απορροφηθώ στο συγκεκριμένο εστιατόριο», εξηγεί.

Με το που πάτησε το πόδι του στο Ρέθυ­μνο ένιωσε την αγάπη του κόσμου. Φυσικά τον ανα­γνώρισαν και αρκετοί ήταν εκείνοι που τον πλησίαζαν για να του μιλήσουν.

«Με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Στην αρχή παραξενεύτηκαν γιατί δεν περίμεναν να με δουν εδώ. Φαντάζονταν καμιά Μύκο­νο, καμιά Σαντορίνη... Ομως εγώ είμαι δι­αφορετικός. Ήθελα κάτι πιο ουσιαστικό, που θα με εκφράζει, και όχι να κάνω κάτι απλώς για να ακούγεται το όνομα μου. Δεν θέλω κάτι εφήμερο. Εδώ μόλις με είδαν να περπατώ στον δρόμο ήταν πολύ εκδη­λωτικοί. Είναι πολύ όμορφο να παίρνεις και να δίνεις αγάπη», δηλώνει ο αγαπη­μένος σεφ.

Όσο για το ποιο είναι το πρόσωπο από την ελληνική τηλεόραση που θα ήθελε να του κάνει το τραπέζι, ο Τιμολέων ξαφνιά­ζει.

«Θα ήθελα να μαγειρέψω στον Γιώργο Παπαδάκη. Μου έχει μείνει στα αυτιά μου η φωνή του από τα παιδικά μου χρόνια, αφού τον έβλεπαν συνεχώς οι γονείς μου», εξηγεί.

Η επίσκεψή του στην κουζίνα του φετινού MasterChef

Πριν από λίγο καιρό έκα­νε guest εμφάνιση στο «MasterChef» και τη σχολιάζει: «Είναι μια εμπειρία που τη ζεις μία φορά και δεν την ξαναζείς. Χάρηκα πολύ όταν με πήραν τηλέφωνο. Ήμασταν οι μέντορες των παιδιών, γελάσαμε πολύ, μαγειρέψαμε Ομορφα... Τους είπαμε ιδέες, τους ανεβάσαμε το ηθικό. Ήταν ωραία τα συναισθήματα, γιατί δεν έχεις άγχος. Δεν διαγωνίζεσαι».

Ωστόσο είδε και κάποιες διαφορές από την περσινή χρονιά που συμμετείχε εκείνος, οι οποίες αποκαλύπτονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved