Elif: Ο εφιάλτης ζωντανεύει και πάλι (Photos)
Media

Elif: Ο εφιάλτης ζωντανεύει και πάλι (Photos)

O εφιάλτης ζωντανεύει ξανά για την οικογένεια Εμίρογλου στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Star «Elif».

Ενώ όλοι προσπαθούν να βρουν ένα σημάδι για το πού βρίσκεται η Elif, ένα ακόμη δυσάρεστο νέο έρχεται να βυθίσει στη θλίψη την οικογένεια.

Ας δούμε όμως τι πρόκειται να συμβεί πριν τη δυσάρεστη είδηση που αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση.


Η Τουγτσέ υπενθυμίζει στον Κενάν πως της έχει υποσχεθεί να πάνε σινεμά αλλά εκείνος της λέει πως δεν θα ήταν σωστό ενώ η Ζεϊνέπ είναι άρρωστη. Η Τουγτσέ τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και παραπονιέται πως κανείς στο σπίτι δεν την προσέχει. Ο Νετζντέτ της λέει πως θα την επισκεφθεί η μητέρα της και η μικρή χαίρεται πολύ.

Ο Νετζντέτ λέει στην Αρζού να πάει στο κτήμα και να φροντίσει την κόρη της. Η Ασουμάν ακούει πως ο Κενάν θα πάει σε μια σύσκεψη και του ζητάει να την πάρει μαζί του γιατί έχει μια δουλειά στην πόλη. Ο Κενάν δέχεται και η Ασουμάν φοράει ένα βραδινό φόρεμα για να τον εντυπωσιάσει.

Την ώρα που ο Κενάν φεύγει με την Ασουμάν έρχεται η Αρζού, η οποία ρωτάει ποια είναι η κοπέλα. Όταν μαθαίνει ότι είναι η νταντά της Τουγτσέ, πηγαίνει να δει την κόρη της και της λέει πως ο πατέρας της έφυγε με την νταντά της και την άφησε επίτηδες μόνη. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν το ακούει και βάζει τα κλάματα. Ο Σελίμ ακούει τα κλάματα και πηγαίνει να δει τη συμβαίνει.

Η Τουγτσέ λέει στον Σελίμ όσα της είπε η Αρζού και εκείνος για να δικαιολογήσει την κατάσταση λέει στην ανιψιά του πως η μητέρα της μάλλον κάτι παρεξήγησε και πως δεν πρέπει να ανησυχεί. Ο Σελίμ ζητάει από την Αρζού να μιλήσουν και της ζητάει να είναι προσεχτική στο τι λέει στην Τουγτσέ. Εκείνη του απαντάει πως δεν συμπαθεί την Ασουμάν και πρέπει να την απολύσουν. Όταν το ακούει η Τουγτσέ, εναντιώνεται στη θέληση της μητέρας της και της λέει πως δεν θέλει να φύγει η Ασουμάν.

Η μικρή κατηγορεί τη μητέρα της για αδιαφορία και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Ασουμάν ζητάει από τον Κενάν να επιστρέψουν και μαζί στο κτήμα, αν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν και εκείνος υπόσχεται να της τηλεφωνήσει. Ο Νετζντέτ μαθαίνει για την επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του Κεμάλ και έξαλλος του λέει πως η συμφωνία τους ακυρώνεται. Ο Κεμάλ τον παρακαλεί να τον συγχωρέσει και καταφέρνει να αλλάξει γνώμη στον Νετζντέτ.

Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο κτήμα να δει την Τουλάι και την Ζεϊνέπ. Η Τουλάι γίνεται έξαλλη μόλις τον βλέπει και του ζητάει να φύγει. Ο Βεϊσέλ της λέει πως έχει δικαίωμα να δει την κόρη του και κατευθύνεται στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ. Η Τουλάι του λέει πως δεν πρέπει να κουράσει τη Ζεϊνέπ και εκείνος αποκαλύπτει πως πούλησε το εστιατόριο της Μελέκ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ σοκάρονται όταν το ακούν. Όταν ο Κενάν μπαίνει στο δωμάτιο, η Τουλάι απομακρύνει τον Βεϊσέλ.

Ο Κενάν τους ρωτάει τι συμβαίνει και η Τουλάι αναγκάζεται να αποκαλύψει την αλήθεια. Ο Κενάν θυμώνει και ζητάει να μιλήσει μόνος του με τον Βεϊσέλ. Του λέει πως δεν υπάρχει δικαιολογία για αυτό, που έκανε και τον διώχνει.

Η Ζεϊνέπ είναι έξαλλη και θέλει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ αλλά ο Σελίμ της ζητάει να σκεφθεί την κόρη τους, να ηρεμήσει και να μείνει στο κρεββάτι. Η Τουλάι έρχεται και τους εξηγεί πως εκείνη και η Μελέκ ανακάλυψαν πολύ αργά τι είχε κάνει ο Βεϊσέλ…

Δες στη gallery τη νέα τραγωδία που χτυπά την οικογένεια Εμίρογλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved