Elif: Η νέα επίθεση και ο ξυλοδαρμός που θα αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές (Photos)
Media

Elif: Η νέα επίθεση και ο ξυλοδαρμός που θα αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές (Photos)

Σοκάρουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς Elif. Ο Σουκρού συνεχίζει να απειλεί τη Μελέκ επειδή κατέθεσε εναντίον του στην Αστυνομία.

Εκείνη δεν παίρνει σοβαρά τις απειλές του και όταν η Φεριντέ την προτρέπει να ενημερώσει τους αστυνομικούς για όσα συμβαίνουν Μελέκ αρνείται.

Η Φεριντέ, όμως, όσο οι μέρες περνούν και ο Σουκρού συνεχίζει να εκβιάζει τη Μελέκ, αποφασίζει να ενημερώσει τον Κενάν. Ο τελευταίος τρομοκρατείται και πηγαίνει αμέσως να βρει τη Μελέκ.

Είναι θυμωμένος μαζί της επειδή δεν μίλησε σε κανέναν για ό,τι της συμβαίνει και της ζητάει να τον αφήσει να τη βοηθήσει. Μάλιστα, της λέει πως αν χρειαστεί οτιδήποτε θα είναι στο πλευρό της και θα προσπαθήσει να την προστατέψει με όποιον τρόπο μπορεί.

Ο Κενάν, λίγη ώρα αργότερα, φεύγει από το σπίτι της Μελέκ. Ωστόσο, η τελευταία και η Φεριντέ συνειδητοποιούν πως ο επιχειρηματίας έχει αφήσει εκεί το πορτοφόλι του.

Καθώς ετοιμάζονται να τον καλέσουν για να τον ενημερώσουν, κάποιος χτυπάει την πόρτα τους. Πιστεύουν πως είναι ο Κενάν και ανοίγουν χωρίς να ρωτήσουν.

Ωστόσο, έρχονται αντιμέτωπες με τον Σουκρού, ο οποίος έχει πάει με πολύ βίαιες διαθέσεις δεν τα καταφέρνουν.


Δείτε στη gallery τις συγκλονιστικές εξελίξεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved