Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη - «βόμβα»! Η μεγάλη απόφαση και η ανατροπή (Photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Εξέλιξη - «βόμβα»! Η μεγάλη απόφαση και η ανατροπή (Photos)

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα. Η Μελίτη καταφέρνει κρυφά από τη Λίλιαν και επικοινωνεί με την Κάτια προδίδοντας με αυτόν τον τρόπο το μέρος που την κρύβει η μητέρα της.

Από την άλλη, η Μαρίνα σκέφτεται πως ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει πίσω το παιδί της είναι να παραδοθεί στην Αστυνομία, ενώ ο Φώτης θέλει να της αποκαλύψει πως είναι ο πατέρας της.


Μόλις η Μαρίνα συνειδητοποιεί ηώς η Λίλιαν πήρε τη Μελίτη και εξαφανίστηκαν, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Δίπλα της στέκονται όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και μαζί προσπαθούν να βρουν πού κρύβεται η γυναίκα με το παιδί.

Η Μαρίνα περνάει τις πιο εφιαλτικές στιγμές στη ζωή της καθώς τρέμει στην ιδέα πως δεν θα ξαναδεί ποτέ την κόρη της. Παράλληλα, η 'Ελλη μαθαίνει ότι η Σοφία και ο Γιώργος έδωσαν τέλος στη σχέση τους και ανησυχεί μήπως ο πατέρας της διεκδικήσει το μωρό.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης έχει έναν έντονο καβγά με τον Γιώργο, ενώ η Σοφία του απαγορεύει να δει το παιδί της, γεγονός που εξοργίζει τον άντρα και αντιδρά ακραία.

Λίγες ώρες αργότερα, η Λίλιαν μαζί με την Ελπίδα και τη Μελίτη φτάνουν σε ένα άγνωστο μέρος. Το κοριτσάκι εκφράζει τη στεναχώρια του και την επιθυμία του να επιστρέψουν ξανά πίσω. Όμως η γυναίκα δεν λυγίζει.

Λίγο μετά, η Μελίτη καταφέρνει και βρίσκει έναν τρόπο και δίνει στίγμα για το πού βρίσκεται. Από την άλλη, ο Φώτης βρίσκεται στο πλευρό της Μαρίνας και τη βοηθάει όσο μπορεί για να βρει την κόρη της, ενώ την ίδια στιγμή η Κάτια αγωνιά για την τύχη της εγγονής της.

Η ίδια αισθάνεται υπεύθυνη για όσα έχουν συμβεί και πάνω σε μια στιγμή αδυναμίας σκέφτεται να παραδοθεί στην Αστυνομία, ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και η Μελίτη να επιστρέψει για πάντα στη Μαρίνα. Την ίδια, όμως, σκέψη κάνει και η τελευταία...


Δείτε τις ανατρεπτικές εξελίξεις της σειράς στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved