Το Τατουάζ: Τα ανυπεράσπιστα θύματα και ο τραυματισμός (Photos)
Media

Το Τατουάζ: Τα ανυπεράσπιστα θύματα και ο τραυματισμός (Photos)

Το Τατουάζ τέλος: Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά Το Τατουάζ. Ο Σωκράτης και ο Ορφέας συνεχίζουν να βάζουν στο στόχαστρό τους ανυπεράσπιστα θύματα. Ωστόσο ένα βίντεο αποκαλύπτει στοιχεία στην αστυνομία για τον Σωκράτη.

H Τατιάνα, όταν διαπιστώνει ότι ο Σέκερης την παρακολουθεί, αλλάζει εντελώς στάση απέναντι στον Τόνυ, γεγονός που τον παραξενεύει πολύ. Η αστυνόμος τού τηλεφωνεί και του ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν, γκρεμίζοντας έτσι ό,τι όνειρα είχαν κάνει για το μέλλον τους.

Ο Τόνυ, τρελαμένος από τη συμπεριφορά της, αποφασίζει να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά η Μαργκώ του τονίζει πως προέχει να παραστεί στο Συμβούλιο. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η Τατιάνα, επειδή γνωρίζει πως ο Σέκερης ακούει τις συνομιλίες της, θέλει να τον παραπλανήσει και σκοπεύει να πει την αλήθεια στον Τόνυ όταν τον δει από κοντά.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος συνεχίζει να δίνει μάχη για την Ελένη και προσπαθεί μαζί με τον δικηγόρο να αποσύρει το βιβλίο του Ορφέα, ενώ ο Λευτέρης παίρνει ένα μπουκάλι χάπια, καθώς δεν μπορεί να ζήσει άλλο μαζί με τον Ορφέα.

Ο τελευταίος, όμως, προλαβαίνει να συνεφέρει τον Λευτέρη και του ζητάει να του βρει νέο σπίτι για να κρυφτούν. Ακόμη, συνεχίζει την «ιερή» αποστολή του, βάφοντας για μία ακόμη φορά τα χέρια του με αίμα.

Την επόμενη μέρα, η Αθηνά καλεί τον Σωκράτη για φαγητό με σκοπό να του αποσπάσει δείγμα DΝΑ και να επαληθεύσει εάν είναι όντως γιος του Ορφέα.

Συγχρόνως, η Τατιάνα υποκρίνεται ότι πονάει και ζητάει άδεια από την υπηρεσία, ενώ ο Τόνυ, αγνοώντας τις εξελίξεις, της τηλεφωνεί και την πιέζει να τα ξαναβρούν για χάρη του μωρού.

Εκείνη, όμως, συνεχίζει να παγιδεύει τον Σέκερη και λέει στον Τόνυ πως απέβαλε αφήνοντας τον άφωνο. Ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον απορρίπτει ακόμα μία φορά και του ζητάει να χωρίσουν και αμέσως παίρνει την απόφαση να πάει επειγόντως στην Ελλάδα.


Δείτε στη gallery την συγκλονιστική συνέχεια της σειράς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved