Η επιστροφή: Αυτό είναι το ανατρεπτικό φινάλε! (Photos)
Media

Η επιστροφή: Αυτό είναι το ανατρεπτικό φινάλε! (Photos)

Η επιστροφή: H αντίστροφη μέτρηση για την «Επιστροφή» άρχισε!

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 μας αποχαιρετά με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο γεμάτο ένταση, ανατροπές και συγκινήσεις.

Η Βίκυ, που εδώ και καιρό έχει παραισθήσεις με τον Λευτέρη, διαπράττει ένα ακόμα έγκλημα, χωρίς να έχει συναίσθηση των πράξεων της.

Ο αστυνόμος, που την αγάπησε αληθινά, πέφτει νεκρός και έτσι οι υποψίες του Πέτρου επιβεβαιώνονται. Η φονική δράση της Βίκυς και η διπλή ζωή της βγαίνουν στην επιφάνεια και όλοι μαθαίνουν πως εκείνη κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις.

Η Άννα καταρρέει βλέποντας τη μητέρα της να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών. Και πάλι ο Χρήστος στέκεται στο πλευρό της, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

Οι Κορωναίοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι πίσω από όλα κρυβόταν η Βίκυ. Κυρίως η Έλενα, με την οποία ήταν καλές φίλες. Ωστόσο το μεγαλύτερο σοκ το έχει υποστεί η ίδια η Βίκυ, όταν συνειδητοποιεί πλέον ότι ζούσε κυριολεκτικά ως διχασμένη προσωπικότητα.

Ο Παύλος, από την άλλη, χαίρεται που βρέθηκε ο ένοχος για τον άδικο χαμό του Φώτη. Επειδή όμως πρόκειται για έναν άνθρωπο χωρίς συναίσθηση των πράξεων του, δεν ξέρει πώς να αντιδράσει.

Σύντομα η πρώην γυναίκα του Γιάνναρη επισκέπτεται στη φυλακή τη Βίκυ...


Ας δούμε όμως καρέ καρέ το ανατρεπτικό φινάλε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved