Elif: Η φωτιά και οι δύσκολες ώρες (Photos)
Media

Elif: Η φωτιά και οι δύσκολες ώρες (Photos)

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Elif.

Στα επόμενα επεισόδια οι αποκαλύψεις θα είναι σοκαριστικές αφού μια φωτιά θα φέρει δύσκολες στιγμές σε όλους.


Η οικογένεια Εμίρογλου για πρώτη φορά χαμογελά, καθώς η Ελίφ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, επιστρέφει στην αγκαλιά των γονιών της με τη βοήθεια του Βεϊσέλ. Όλοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και τη φροντίδα τους στο κοριτσάκι πιστεύοντας πως οι άσχημες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν.

Ωστόσο, κάποιος έχει αντίθετη άποψη και οι επόμενες μέρες θα είναι εφιαλτικές. Ο Κοράι, ο πρώην σύντροφος της Πελίν, είναι αυτός που θα προκαλέσει ακόμη μία τραγωδία στην οικογένεια. Ο νεαρός, ο οποίος είναι πολύ ερωτευμένος με την Πελίν, είναι σίγουρος πως εκείνη και ο Σελίμ διατηρούν κρυφή σχέση. Παρ' όλα αυτά, συνεχίζει να τη διεκδικεί.

Μάλιστα, ετοιμάζει για την Πελίν μία μεγάλη έκπληξη. Την καλεί σε ένα ρομαντικό σημείο της πόλης και της κάνει πρόταση γάμου. Η κοπέλα σαστίζει και τον κοιτάζει σοκαρισμένη. Όχι, όμως, από ευτυχία, αλλά γιατί ψάχνει να βρει τρόπο να του αρνηθεί.

Ξέρει καλά πως αν τον απορρίψει ξανά μπορεί να γίνει επιθετικός. Και οι φόβοι της θα επιβεβαιωθούν με μία τραγική κατάληξη. Η Πελίν αρνείται να δεχθεί το δαχτυλίδι και την πρόταση του Κοράι. Εκείνος, όμως, θολώνει και είναι εκτός ελέγχου.

Πιστεύει πως ο Σελίμ ευθύνεται για την απάντηση της Πελίν και ετοιμάζει την εκδίκηση του. Πρώτος του στόχος, όμως, είναι η κοπέλα. Της φέρεται, βίαια, και την αναγκάζει να τον ακολουθήσει σε ένα απομονωμένο μέρος ψηλά στο βουνό όπου δεν θα μπορεί να τους βρει κανείς.

Τότε, η Πελίν διαπιστώνει πως ο Κοράι είναι έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα προκειμένου να την εκδικηθεί.

Διαβάστε τη συγκλονιστική συνέχεια στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved