Η κόρη μου: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της σειράς (Photos)
Media

Η κόρη μου: Αυτό είναι το συγκλονιστικό τέλος της σειράς (Photos)

Η μικρούλα Μπερέν Γκιοκγιλντίζ που μας καθήλωσε στο «Anne», διεκδίκησε ξανά την αγάπη μας και την πήρε με μια υπέροχη ιστορία στη σειρά «Η κόρη μου» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Η ταλαντούχα Μπερέν αυτή τη φορά υποσχέθηκε να μας συγκινήσει ως Οϊκιού, ένα δίχρονο χαρισματικό κορίτσι με διευρυμένη αντίληψη και ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση.

Ένα παιδί που όμως πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, η οποία ενδέχεται να της στερήσει τη ζωή αν δεν υποβληθεί σε μεταμόσχευση…

H υπόθεση

Η δίχρονη Οϊκιού όταν την εγκαταλείπει η θεία της, με την οποία μένει από τότε που γεννήθηκε, αναγκάζεται να βρει τον πατέρα της, Ντεμίρ, που δεν τον έχει δει ποτέ πριν. Πρόκειται για έναν μικροαπατεώνα, ο οποίος έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη στη ζωή του.

Συλλαμβάνεται μάλιστα την ημέρα που έρχεται να τον βρει η Οϊκιού. Αφήνεται ωστόσο ελεύθερος από το δικαστήριο, με τον όρο να φροντίζει την κόρη του. Ο Ντεμίρ, που γνωρίζει την Οϊκιού την ίδια εκείνη μέρα, δεν θέλει να ζήσει μαζί της.

Με τον συνέταιρο του Ουγούρ από τη μία προσπαθούν να γλιτώσουν από την πιτσιρίκα και από την άλλη καταστρώνουν σχέδιο για μια μεγάλη αρπαχτή.

Η Τζαντάν, που είναι ο επόμενος στόχος τους, ενώ φαίνεται να έχει μια ήρεμη ζωή, κρύβει έναν μεγάλο πόνο από το παρελθόν της. Αυτό που δεν γνωρίζουν οι άνθρωποι των οποίων οι ζωές συνδέονται με όλες αυτές τις συμπτώσεις είναι ότι το μεγάλο μυστικό «κρύβεται» στην Οϊκιού.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί το συγκλονιστικό τέλος της σειράς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved