Άγριες Μέλισσες:Αυτόν τον χαρακτήρα αποθεώνουν στο twitter! Η σκηνή που θα σε κάνει να τον λατρέψεις
Media

Άγριες Μέλισσες:Αυτόν τον χαρακτήρα αποθεώνουν στο twitter! Η σκηνή που θα σε κάνει να τον λατρέψεις

Άγριες Μέλισσες: Είναι ο χαρακτήρας εκείνος που τελικά θα αποτελέσει το «κλειδί». Γιατί; Γιατί ο Νικηφόρος Σεβαστός είναι ο μόνος από τα παιδιά του Δούκα που αντιστέκεται στις άγριες «ορέξεις» του Δούκα.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (15-10) παρακολουθήσαμε τη σκηνή εκείνη που έκανε το twitter να υποκλιθεί στον Νικηφόρο.

Είναι η στιγμή που πάει κόντρα στον πατέρα του, στηρίζοντας τον έρωτα του για την Ασημίνα.


Νικηφόρος Σεβαστός
Διαφέρει από όλους, αφού επιλέγει να λύνει τις διαφορές του με λογική και διάλογο. Έχει ζήσει στο εξωτερικό και έχει μοντέρνες ιδέες. Του αρέσει η κοσμική ζωή, έχει εκλεπτυσμένα γούστα ενώ, ταυτόχρονα, είναι μορφωμένος. Επιστρέφει στο χωριό με αφορμή τον γάμο του αδελφού του Σέργιου με την Ελένη και τελικά βρίσκεται στην κηδεία του.

Αυτό θα ανατρέψει μια για πάντα τα σχέδιά του να γυρίσει στο Παρίσι και να κυνηγήσει μία καριέρα ως συγγραφέας. Αναγκάζεται να υποταχθεί στο θέλημα του πατέρα του και να μείνει κοντά του.

Καταφέρνει όμως να του θέσει αυστηρούς όρους. Ο Νικηφόρος ζητά να διαχειρίζεται τις επιχειρήσεις με τον τρόπο που θεωρεί ο ίδιος σωστό και κυρίως να δεχτούν ως γυναίκα του, την Ασημίνα, την κοπέλα που ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η οργή και η άρνηση των γονιών του μοιάζουν απροσπέλαστα εμπόδια, αλλά η θέληση και το πείσμα του θα αποδειχθούν πανίσχυρα όπλα


Δείτε την καρέ καρέ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved