Αστέρια στην άμμο: Ο Νικηφόρος φοβάται πως η Άννα θα τα τινάξει όλα στον αέρα (photos)
Media

Αστέρια στην άμμο: Ο Νικηφόρος φοβάται πως η Άννα θα τα τινάξει όλα στον αέρα (photos)

Αστέρια στην άμμο:  Τα πάνω κάτω απόψε. 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μάξιμος βρίσκεται στην Ινδία και ψάχνει να βρει την Αλεξία αφού είναι αποφασισμένος να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσά τους. Ο Ιάκωβος απ’ την άλλη, μετά από προτροπή της Σάσας δείχνει αποφασισμένος να κάνει δραστικές κινήσεις.

Ο Αντρέας και η Μαργαρίτα βρίσκονται πια στην Κύπρο, ενώ ο Ίωνας έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Λαϊλά. Ο Νικηφόρος ευχαριστημένος με την απήχηση που έχει στον κόσμο ως υποψήφιος δήμαρχος και σίγουρος πια για τον επικείμενο γάμο του γιου του, αποφασίζει να επισκεφτεί την Δέσποινα.

Απόψε

Η Αλεξία και ο Μάξιμος στην Ινδία ζουν τον έρωτά τους. Η Δέσποινα αποφασίζει να μη γράψει την περιουσία της στην Αλεξία για να μην περάσει στα χέρια του Απέργη. Η Αριάδνη ετοιμάζεται για αποκαλύψεις για κάποιο γνωστό πρόσωπο του νησιού.

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αντίγονο Αντύπα, τον παππού του μικρού κοριτσιού που είχε χαθεί πριν πολλά χρόνια και προσπαθεί να μάθει την αλήθεια. Ο Νικηφόρος προκειμένου να μη διαρρεύσει κάτι σχετικά με την ψυχική υγεία της Ασπασίας, δωροδοκεί τον γιατρό της και του ζητά απόλυτη εχεμύθεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved