Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης βρίσκεται ανάμεσα στη Φαίη και στη Μαρίνα (photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Ο Βλάσης βρίσκεται ανάμεσα στη Φαίη και στη Μαρίνα (photos)

Έλα στη θέση μου: Οι αποψινές εξελίξεις συναρπάζουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (25/11/2019)

Ο Βλάσης περνάει τις εξετάσεις του και στην έπαυλη έχουν χαρές. Ο Ζαχαρίας γίνεται ο νέος πληροφοριοδότης της Φαίης για να γλιτώσει την απόλυση, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να καταλάβει γιατί ξαφνικά υπνοβατεί. Ο Μάρκος ξεχνάει ένα σημείωμα στο γραφείο της Ρενάτας, την ώρα που παίρνει κρυφά ένα φάκελο απ’ την εταιρία. Ο Βλάσης και η Μαρίνα πέφτουν σε βροχή και τρέχουν να αλλάξουν, ενώ το κλίμα μεταξύ τους γίνεται όλο και πιο ερωτικό.

Απόψε (26/11/2019)

Ο Βλάσης βρίσκεται ανάμεσα στη Φαίη και στη Μαρίνα και προσπαθεί να κλείσει τις υποθέσεις του και με τις δύο. Ο Αχιλλέας και η Ρενάτα θέλουν να τα ξαναβρούν αλλά κανένας τους δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει.

Ο Λεωνίδας επιστρέφει στο οινοποιείο αλλά δεν δέχεται πίσω το Θοδωρή και το καφέ του. Ο Μίμης αρχίζει να υπνοβατεί και ο Ζαχαρίας με τη Λατάνια ανησυχούν πως κάποιο λάθος έκανε η Μπεάτα στη θεραπεία τους. Ο Μάρκος ανακαλύπτει μια παλιά διαθήκη του Αντρέα και το μίσος του για τον πατέρα του φουντώνει.

Τι καταφέρνει να ψαρέψει ο Μίμης από τη Ζωγραφιά σε σχέση με το Μάρκο; Πως θα καλύψει η Ρενάτα το ενοχοποιητικό στοιχείο που βρίσκει ο Αχιλλέας στο γραφείο της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved