Αστέρια στην άμμο: Ο Ιάκωβος προσπαθεί να «γλυκάνει την καρδιά» της Νίκης (photos)
Media

Αστέρια στην άμμο: Ο Ιάκωβος προσπαθεί να «γλυκάνει την καρδιά» της Νίκης (photos)

Αστέρια στην άμμο: Απόψε οι εξελίξεις συναρπάζουν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο (26/11/2019)

Ο Ίωνας βρίσκεται στην Αθήνα ψάχνοντας να βρει τη Λαϊλά. Ο Μάξιμος μετά από έντονες πιέσεις της Άννας αναγκάζεται να της αποκαλύψει το μέρος όπου κρύβεται η Ασπασία.

Ο Ιάκωβος προσπαθεί να γνωρίσει τη μικρή του κόρη και θέλοντας να κερδίσει κι άλλο χρόνο μαζί της, της προτείνει επαγγελματική συνεργασία. Στο μεταξύ η Αλεξία παίρνει την πρωτοβουλία να καλέσει τον Αλέξανδρο, που διαχειρίζεται την περιουσία της οικογένειάς της, για να μάθει επακριβώς την οικονομική της κατάσταση. Κάτι που φυσικά μαθαίνει αμέσως η Δέσποινα.

Απόψε (27/11/2019)

Ο Ίωνας βρίσκει τη Λαϊλά απελπισμένη και προσπαθεί να τη βοηθήσει. Η Αλεξία αποφασίζει να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της εστίασης και προτείνει στον Αντρέα, να συνεταιριστούν.

Εκείνος το δέχεται με μεγάλη χαρά, όταν μαθαίνει όμως πως η Αλεξία δεν το έχει συζητήσει με τον Μάξιμο απογοητεύεται καθώς θεωρεί πως θα αποτρέψει τα σχέδιά τους. Ο Ιάκωβος προσπαθεί να «γλυκάνει την καρδιά» της Νίκης και να την πείσει πως η εκδίκηση δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν. Η Νίκη όμως είναι αμετάπειστη, εκνευρίζεται αρκετά με τον Ιάκωβο και αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να πάει στη Ρόδο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved