Master Chef: Ήρθε ο χωρισμός λίγο πριν την έναρξη του reality μαγειρικής (photos)
Media

Master Chef: Ήρθε ο χωρισμός λίγο πριν την έναρξη του reality μαγειρικής (photos)

Σε κάποιες σχέσεις η απόσταση κάνει καλό, ενώ σε κάποιες άλλες φέρνει το τέλος, όπως σε εκείνη του πρώην διαγωνιζόμενου του MasterChef.

Στην προκειμένη περίπτωση συνέβη το δεύτερο! Ο σεφ που έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής του Star και η αγαπημένη του δεν είναι πια μαζί!

Την αποκάλυψη για τα νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή έκανε ο ίδιος ο παίκτης του «MasterChef 3» κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξής του στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των ΚουΚου», έπειτα από σχετική ερώτηση που του έκανε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Μια χαρά ήμασταν. Δεν είμαστε πια μαζί, αν θες να ρωτήσεις αυτό. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί και λόγω απόστασης, και λόγω άλλων πραγμάτων. Το είχαμε συζητήσει.Η ζωή μου εμένα είναι εδώ και έχω γυρίσει μόνο μια φορά στο Άμστερνταμ. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να διατηρήσει μια σχέση από απόσταση για πολλούς λόγους. Δεν γινόταν να έρθει η σύντροφός μου εδώ. Περάσαμε πολύ καλά και μετά το παιχνίδι, αλλά κάποια πράγματα δεν κρατάνε για πάντα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved