MasterChef: Οι φωτο του plus size model, θα σε ενθουσιάσουν – Έχει πάρει μέρος σε αγγλικά καλλιστεία
Media

MasterChef: Οι φωτο του plus size model, θα σε ενθουσιάσουν – Έχει πάρει μέρος σε αγγλικά καλλιστεία

MasterChef 4: Μια από τις επίδοξες σεφ που με τις μαγειρικές της ικανότητες ενθουσίασε την κριτική επιτροπή στο δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι είναι η Μαρλέν Γρυντάκη.

Κι επειδή εμείς δεν ήμασταν εκεί για να δοκιμάσουμε το πιάτο της, σταθήκαμε σε ένα άλλο χάρισμα της, αυτό της εξωτερικής της εμφάνισης.

Η σέξι Κρητικοπούλα, είναι plus size model και μάλιστα σύμφωνα με το Cretalive, είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη στα αγγλικά καλλιστεία για μοντέλα Plus size «Miss Voluptuous UK 2019».


«Στα 25 μου αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο, λάτρευα τη μόδα κι έτσι γράφτηκα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με αυτό στα ρεπό μου κι έγινε plus size model. Στο Λονδίνο απελευθερώθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην Κρήτη», είπε η ίδια μεταξύ άλλων στην εμφάνισή της στο ριάλιτι μαγειρικής.

Η Μαρλέν κατάφερε να πάρει μια από τις πολυπόθητες ποδιές κι έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε ξανά στις οθόνες μας και ποιος ξέρει ίσως καταφέρει να πάρει και το εισιτήριο για το σπίτι του MasterChef.

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved