Rouk Zouk Special: Το Twitter «έκραξε» το ντύσιμο της Ζέτας Μακρυπούλια- Επικά σχόλια!
Media

Rouk Zouk Special: Το Twitter «έκραξε» το ντύσιμο της Ζέτας Μακρυπούλια- Επικά σχόλια!

Το σημερινό επεισόδιο του Rouk Zouk Special ήταν πραγματικά απολαυστικό, με ιδιαίτερους καλεσμένους, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν στα ανατρεπτικά "παιχνίδια".

Είναι η αγαπημένη Κυριακάτικη συνήθεια, που μας κρατάει συντροφιά με διαφορετικούς εκλεκτούς καλεσμένους κάθε φορά, με το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό.

Στο σημερινό Rouk Zouk Special είδαμε ως πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από την σειρά "Μόλις Χθες" και τους ηθοποιούς από το "Κομάντα και Δράκοι". Η Ζέτα Μακρυπούλια ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστική, με το πηγαίο χιούμορ της να είναι κυρίαρχο στο πλατό, μιας και οι ατάκες μεταξύ εκείνης και των καλεσμένων της, "πήγαιναν και ερχόντουσαν". Οι ηθοποιοί που παρευρέθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του Rouk Zouk Special ήταν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Αναστασία Τσιλιμπίου, η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Ρένος Ρώτας, ο Σπύρος Σταμούλης, η Νίκη Βακάλη, ο Γιώργος Κοσκορέλος και πολλοί άλλοι.

Χαμός έγινε και στο Twitter, όπου οι χρήστες έκριναν το ντύσιμο της Ζέτας Μακρυπούλια, καθώς δεν τους άρεσε καθόλου ούτε το χτένισμά της, αλλά ούτε και το ρούχο, που είχε επιλέξει, το οποίο μάλιστα το παρομοίασαν με θήκη.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά tweets

Διαβάστε επίσης:

Rouk Zouk Special: O πολυλογία του Αρναούτογλου «έκανε έξαλλο» το Twitter- Καταιγισμός από σχόλια!

Ρουκ Ζουκ Special: Η ομάδα «Βέμπο» έρχεται αντιμέτωπη με την «Κυρία Επιθεώρηση» και… ρουκζουκάρουν

Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time! Γη της Ελιάς και Rouk Zouk Special σάρωσαν την Κυριακή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved