Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος πρότεινε στη Μαρίνα να βγουν ραντεβού και το Twitter «αφινίασε»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος πρότεινε στη Μαρίνα να βγουν ραντεβού και το Twitter «αφινίασε»!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) μας περίμεναν πολλές εκπλήξεις, με κυριότερη την συνομιλία του Στάθη και του Ισίδωρου, αλλά και την επίσκεψη του Μάνου στο μαγαζί της Μαρίνας. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της, έχει κερδίσει πλήθος τηλεθεατών, οι οποίοι δεν χάνουν πλέουν κανένα επεισόδιο.

Μετά από τον γάμο της Ιουλίας με τον αστυνόμο Κουράκο, ο Στάθης έχει βυθιστεί στη θλίψη του και δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε πλέον οριστικά την γυναίκα της ζωής του. Από την άλλη, είδαμε τον Μάνο, να προσπαθεί να έρθει και πάλι κοντά με την Μαρίνα αφού, όπως όλα δείχνουν, δεν μπορεί με τίποτα να την βγάλει από το μυαλό του, ανεξάρτητα από τα όσα έχουν συμβεί μεταξύ τους. Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) τον είδαμε να την επισκέπτεται, για ακόμα μια φορά στο ανθοπωλείο της και να προσπαθεί να την πείσει ότι πρέπει να βγουν έξω μαζί, μιας και έχει να της πει πολύ σημαντικά πράγματα.

Η Μαρίνα δέχτηκε μετά από την πρόταση του Μάνου να βγουν για φαγητό, κάνοντας τους χρήστες του Twitter να μην μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν αυτήν την εξέλιξη, λέγοντας ότι δεν θα "αντέξουν" να διαχειριστούν ακόμα ένα πισωγύρισμα.

Δείτε στην παρακάτω gallery σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος και Μυρτάλη καβγαδίζουν έντονα

Η Γη της Ελιάς: Ομολογία σοκ από την Αθηνά: «Ο Δημήτρης δεν είναι γιος μου»

Η γη της ελιάς: Ο πολυπόθητος γάμος της Ιουλίας έφτασε και το twitter «κατακεραυνώνει» τον Στάθη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved