Η Γη της Ελιάς: Ομολογία σοκ από την Αθηνά: «Ο Δημήτρης δεν είναι γιος μου»
Media

Η Γη της Ελιάς: Ομολογία σοκ από την Αθηνά: «Ο Δημήτρης δεν είναι γιος μου»

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά και ο Ιάκωβος πλέον φλερτάρουν ανοιχτά. Ο Ιάκωβος δείχνει να έχει παραδοθεί στη γοητεία της, αλλά και η Αθηνά έχει αρχίσει να αισθάνεται όμορφα μαζί του.

Μάλιστα, η παρουσία του στη ζωή της τής έχει γίνει πια απαραίτητη. Ετσι η Αθηνά αποφασίζει να μην κρύψει τίποτα από τον Ιάκωβο, κυρίως για να χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας μαζί του.

Μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασε με τον Ιάκωβο και μετά τη σχέση που έχουν αρχίσει να χτίζουν, η Αθηνά δεν θέλει και δεν μπορεί να ζει άλλο μέσα στο ψέμα κι έτσι πηγαίνει στον Ιάκωβο με διάθεση να του πει τα πάντα για τη ζωή της: «θέλω να σου μιλήσω, Ιάκωβε, θέλω να ξέρεις τα πάντα για μένα, δεν μου αρέσουν τα ψέματα, θέλω να είναι καθαρή απέναντι σου», του λέει. «Καταρxάς το εκτιμώ που με εμπιστεύεσαι. Λοιπόν, ακούω. Τι είναι αυτά τα τόσο σοβαρά που έχεις να μου πεις;», της απαντάει. Η Αθηνά παίρνει μια βαθιά ανάσα και του αποκαλύπτει ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της: «Δεν έχω πλέον καμία σχέση μαζί του εδώ και καιρό και μάλιστα προσπαθώ μάταια να τον διώξω να φύγει από τη Μάνη, αλλά βλέπεις με εκβιάζει. Ομως, Ιάκωβε, πλέον δεν με ενδιαφέρει, ας κάνει ό,τι θέλει», του λέει.

Η Αθηνά συνεχίζει με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση να εξομολογείται στον Ιάκωβο τα πάντα: Ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη αλλά και όσα έχουν συμβεί με τη μητέρα της και τον φόνο που διέπραξε στα εφηβικά της χρόνια. Ωστόσο η αντίδραση του Ιάκωβου σε αυτήν την εξομολόγηση δεν θα είναι αυτή που περίμενε. Η Αθηνά ήταν προετοιμασμένη να την πετάξει σχεδόν έξω από το σπίτι του, αλλά εκείνος για ακόμα φορά κατάφερε να την εκπλήξει. «Αθηνά, πάνε όλα αυτά. Είναι παρελθόν. Τώρα είμαι εγώ κοντά σου και δεν θέλω να φοβάσαι τίποτα», της λέει και την κρατάει τρυφερά από το χέρι. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος δεν λέει να ξεχάσει το θέμα του θησαυρού κι όλες οι υποψίες του πλέον πέφτουν πάνω στον Μάνο. Ο Ιάκωβος, όμως, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, ενώ παράλληλα πείθει διά της πλαγίας οδού τη Μαρίνα να αναβάλει τον γάμο της μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης επισκέπτεται τον Ιάκωβο με σκοπό να διερευνήσει το είδος της σχέσης που έχει αναπτύξει με την Αθηνά και μάλιστα προσπαθεί να τον ψαρέψει για να μάθει τις προθέσεις του απέναντι στην Αθηνά, αλλά εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι του: «Ρε αλήτη, εμένα πας να κοροϊδέψεις; Τα ξέρω όλα και το καλό που σου θέλω, μείνε μακριά της και τσακίσου φύγε γιατί τώρα έχεις να κάνεις μαζί μου», του λέει. Λίγο αργότερα η Αθηνά και ο Ιάκωβος αποφασίζουν να φύγουν από τη Μάνη και να πάνε στο Σούνιο για να γνωρίσει ο Ιάκωβος τη μητέρα της Αθηνάς. Στο Σούνιο η Μαρία δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για τη γνωριμία, ενώ και ο Ιάκωβος περνά ευχάριστα τον χρόνο του στο σπίτι της και έρχεται όλο και πιο κοντά με την Αθηνά.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και έρχεται σε τεράστια ρήξη με τον Μάνο!

Η Γη της Ελιάς: Θολωμένος ο Στάθης! Η φωτό από τον γάμο της Βασιλικής και το ξέσπασμα στη Χαίδω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved