Η Γη της Ελιάς: Θολωμένος ο Στάθης! Η φωτό από τον γάμο της Βασιλικής και το ξέσπασμα στη Χαίδω
Media

Η Γη της Ελιάς: Θολωμένος ο Στάθης! Η φωτό από τον γάμο της Βασιλικής και το ξέσπασμα στη Χαίδω

Η Γη της Ελιάς: Νέες συγκρούσεις και ξεσπάσματα. Ο Πότης φροντίζει να δείξει στον Στάθη μια φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλική με τον Φίλιππο και θολώνει!

Η Αρετή κάνει μια τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της. Η Άννα και ο Λεωνίδας συναντιούνται μόνοι τους στο σπίτι της και δίνουν το πρώτο τους φιλί.
Ο Αποστόλης ζηλεύει πολύ τον Ανέστη, η Ευτυχία όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά. Οι τύψεις πνίγουν την Ιουλία και τον Γιώργη, και αποφασίζουν να μιλήσουν στον Ιάκωβο μόλις γυρίσουν από το Παρίσι για κάτι που έκαναν ερήμην του.

Ο Θεοδόσης πιέζει τη Μαργαρίτα να συγκατοικήσουν και οι προσπάθειές του αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς. Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη. Όταν ενημερώσει τον Μάνο, θα έρθουν σε τεράστια ρήξη.
Ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη.

Η αποκάλυψη του γάμου της Βασιλικής με τον Φίλιππο βγάζει τον Στάθη εκτός εαυτού. Τα νέα μαθαίνουν και η Αρετή με τον Στέφανο. Η Αρετή θέλει να πάει στο σπίτι της Χάιδως και να της ορμήσει, αλλά ο Στάθης αναλαμβάνει να κάνει εκείνος το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών, ξεκινώντας πρώτα από τον Αποστόλη.
Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό μαθεύτηκε κι εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη, καθώς απεικονίζονται στις φωτογραφίες του γάμου.

Η Μαργαρίτα, όμως, έχει αλλού τον νου της, καθώς τα ξεσπάσματα του Αλέξη πληθαίνουν, κι έχει αρχίσει να πιστεύει πως αμελεί να πάρει τα χάπια του. Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του.
Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια την Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.

Διαβάστε επίσης

Η Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική λιποθυμία του Ανέστη έρχεται να ταράξει την Αναστασία

Η γη της ελιάς: Πανηγύρισε το twitter με τον χωρισμό του Στάθη με την Αρετή - Επικά σχόλια

Η Γη της Ελιάς: Ο σπαρακτικός διάλογος της Αρετής με τον γιο της μετά το χωρισμό της από τον Στάθη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved