Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και έρχεται σε τεράστια ρήξη με τον Μάνο!
Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και έρχεται σε τεράστια ρήξη με τον Μάνο!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές, με τον Μάνο να έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τον πατέρα του, για την διαθήκη και την μοιρασιά της οικογενειακής περιουσίας. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του Mega, που εδώ και μερικούς μήνες πρωταγωνιστεί στα βράδια μας και μας έχει κάνει να μην μπορούμε να χάσουμε επεισόδιο, αφού οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια από τη Γη της Ελιάς;

Ο Ισίδωρος Βρεττάκος, μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, αναθεώρησε για πολλά πράγμα­τα. Μαλάκωσε απέναντι σε πρόσωπα, που στην αρχή τα έβλεπε καχύποπτα και τους έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Ένα από αυτά είναι η εξώγαμη κόρη του, η Αντιγόνη, η οποία ήταν αυτή που του έσωσε τη ζωή και μέρα με την ημέρα έρχονται όλο και πιο κοντό. Τόσο, που ο άντρας υπογράφει την πρά­ξη αναγνώρισής της.

Στα προσε­χή επεισόδια της σειράς, ο Ισίδωρος καλεί σε επίσημο γεύμα όλη την οικογέ­νεια Βρεττάκου, προκειμένου να κα­λωσορίσουν την Αντιγόνη. Εκεί, σε ιδι­αίτερα χαρούμενο κλίμα, όλοι εύχονται μία καλή αρχή στη μεταξύ τους σχέση, αν και δεν ισχύει το ίδιο για τον Μόνο. Εκείνος αντιδρά, φέρνοντας τους υπόλοιπους σε δύσκολη θέση. Παρ' όλα αυτά, ο Ισίδωρος δεν πτοείται και αποφα­σίζει να κάνει ακόμη μία κίνηση υπέρ της κόρης του. Πηγαί­νει στον συμβολαιογράφο και αλλάζει τη διαθήκη του, αφήνο­ντας το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη και το άλλο 50% στον Μόνο.

Όταν ενημερώνει τον Μάνο, έρχονται σε τεράστια ρήξη. Οι δύο άντρες έχουν μία έντονη συζήτηση για το παραπάνω γεγονός, με τον Μάνο να του λέει ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ποτέ αυ­τή τη μοιρασιά. Για εκείνον η Αντιγό­νη ήταν και θα είναι μία ξένη. Μάλι­στα, όπως τονίζει στον πατέρα του, αν δεν αναθεωρήσει επιτόπου αυ­τή την αλλαγή στη διαθήκη του, θα περάσει στην αντεπίθεση και σε κα­μία περίπτωση δεν θα του αρέσει αυτό που θα επακολουθήσει. Ειδι­κό από τη στιγμή που νοιάζεται τόσο πολύ για το τι θα πει η τοπική κοινω­νία. Αλλά άδικος κόπος. Την επόμενη ημέρα ο Ισίδωρος συναντάει τπν Αντιγό­νη και την ενημερώνει πως της έγραψε το 50% της περιουσίας του και δεν δέχεται καμία αντίρρηση. Έκτοτε η νεαρή γιατρός έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία χαίρεται που πέτυχε έναν στόχο της, ενώ από την άλλη διαπιστώνει ότι πλέον τον νοιάζεται και τον αγαπά. Κάτι που δεν το επεδίωξε.

Πηγή: MyTV

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη σειρά "Γη της Ελιάς" στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Θολωμένος ο Στάθης! Η φωτό από τον γάμο της Βασιλικής και το ξέσπασμα στη Χαίδω

Η Γη της Ελιάς: Μια ξαφνική λιποθυμία του Ανέστη έρχεται να ταράξει την Αναστασία

Η γη της ελιάς: Πανηγύρισε το twitter με τον χωρισμό του Στάθη με την Αρετή - Επικά σχόλια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved