Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Το «σατανικό σχέδιο» Πέννυς- Κλαίρης έκανε το Twitter να «αφινιάσει»!
Media

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Το «σατανικό σχέδιο» Πέννυς- Κλαίρης έκανε το Twitter να «αφινιάσει»!

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Στο σημερινό επεισόδιο (21-1) παρακολουθούσαμε επικούς διαλόγους, που μας έκαναν να «κλάψουμε» από τα γέλια, με κυριότερο εκείνον της Κλαίρης και της Πέννυς. 

Είναι η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έχει προκαλέσει τις καλύτερες εντυπώσεις και έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που κάθε Παρασκευή την παρακολουθεί, χωρίς να χάνουμε επεισόδιο.

Το σημερινό επεισόδιο (21-1) ξεκίνησε με τις δυο κολλητές φίλες από το Κουδουνάρι, την Πέννυ και την Κλαίρη, να καταστρώνουν το δικό τους σχέδιο, για να καταστρέψουν τη σχέση της Λίζας και του Αλφρεντ. Οι δυο φίλες αποφάσισαν να δημιουργήσουν με Photoshop μια φωτογραφία, που απεικόνιζε την κολλητή φίλη της Λίζας με τον Άλφρεντ σε... πιο προσωπικές στιγμές τους.

Η Λίζα, ενώ στην αρχή έγινε έξαλλη με την εικόνα που είδε, μετά κατάλαβε ότι ήταν από μοντάζ και έτσι το σχέδιο της μητέρας της "έπεσε στο κενό". Στο Twitter τα σχόλια έπεφταν το ένα μετά το άλλο, με τους χρήστες να απολαμβάνουν τους μοναδικούς διαλόγους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

Συμπέθεροι από τα Τίρανα spoiler: «Έρχεται ο Μπουκουράν στο Κουδουνάρι και τα αλλάζει όλα»

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Μυστικά και ψέματα - Δείτε πρώτοι απόσπασμα από το νέο επεισόδιο!

Ντάνιελ Νούρκα: Ο πρωταγωνιστής των «Συμπέθερων» ρίχνει το Instagram με το καλογυμνασμένο κορμί του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved