Αποκλειστικό: Έρχεται η μεγάλη αλλαγή στο Shopping Star και τη Βίκυ Καγιά!
Media

Αποκλειστικό: Έρχεται η μεγάλη αλλαγή στο Shopping Star και τη Βίκυ Καγιά!

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Shopping Star σύντομα θα δουν μία μεγάλη αλλαγή στο σόου μόδας που παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά η οποία είπε ναι, σε ακόμα μία μεγάλη πρόκληση. 

Μέχρι σήμερα παρακολουθούσαμε την όμορφη παρουσιάστρια να σχολιάζει κατά τη διάρκεια της αναζήτησης της κάθε παίκτριας κάθε πιθανή επιλογή της ή κάθε σκέψη της για έναν συνδυασμό που ήθελε να κάνει.

Και τώρα θα συνεχίσει να το κάνει η Βίκυ Καγιά η οποία όμως δεν θα ανακοινώνει μόνο το θέμα της κάθε μέρας αλλά και θα... συμμετέχει σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, αν για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά ανακοινώσει ότι το θέμα της ημέρας είναι βραδινό ντύσιμο για μπουζούκια, εκτός από το να είναι συνοδοιπόρος της παίκτριας στα ψώνια της εκείνη την ημέρα, θα πρέπει και εκείνη να επιλέγει ένα σύνολο με το συγκεκριμένο θέμα.

Θα πρέπει δηλαδή να επιλέξει ένα outfit που θα ταιριάζει με τα... μπουζούκια! Συγχρόνως βέβαια θα δίνει και τα γνωστά και αγαπημένα tips για το πιο ορθό styling του εκάστοτε θέματος, φροντίζοντας βέβαια να είναι αρτιότατο.

Η συγκεκριμένη προσθήκη δείχνει να ευχαριστεί ιδιαίτερα την ίδια τη Βίκυ Καγιά η οποία έτσι και αλλιώς λατρεύει τη μόδα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει τον τίτλο της fashion expert.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με ένα από τα χρήσιμα tips που συνηθίζει να μας δίνει η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved