Rouk Zouk Special: Το δίδυμο Δρακουλάκη-Στογιάννη «έκανε έξαλλο» το Twitter- Τις είπαν αγεωγράφητες
Media

Rouk Zouk Special: Το δίδυμο Δρακουλάκη-Στογιάννη «έκανε έξαλλο» το Twitter- Τις είπαν αγεωγράφητες

Rouk Zouk Special: Το σημερινό επεισόδιο ήταν, για ακόμα μια φορά, απολαυστικό, με τους διαγωνιζόμενους να παίζουν για καλό σκοπό και να βάζουν τα δυνατά τους για την νίκη. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή, η οποία προβάλλεται καθημερινά και κάθε Κυριακή επιφυλάσσει μια έκπληξη στους τηλεθεατές, μιας και οι celebrities μπαίνουν στον ρόλο των παικτών και οι στιγμές γέλιου πρωταγωνιστούν.

Στο σημερινό επεισόδιο του Rouk Zouk Special, η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε η καλύτερη οικοδέσποινα και συνάντησε τους αγαπημένους ηθοποιούς από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο". Πολύ πιο συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής παρευρέθηκαν οι ομάδες: «Η ΠΛΑΤΑΝΟΠΑΓΙΔΑ» των Φώτη Σεργουλόπουλου, Βαλέριας Κουρούπη, Τζένης Μπότση, Γιωργή Τσουρή και Μάριου Δερβιτσιώτη έρχεται αντιμέτωπη με τους «ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΕΣ» των Τζένης Διαγούπη, Ιζαμπέλλας Μπαλτσαβιά, Θοδωρή Φραντζέσκου, Δήμητρας Στογιάννη και Αντιγόνης Δρακουλάκη.

Οι ηθοποιοί έβαλαν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν, με το χιούμορ να είναι διάχυτο και η διασκέδαση να "χτυπάει κόκκινο". Το Twitter, για ακόμα μια Κυριακή, "πήρε φωτιά" στα σχόλια, μιας και δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστα ορισμένα στιγμιότυπα. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά ήταν η στίγμή που η Δήμητρα Στογιάννη προσπάθησε να περιγράψει την Καβάλα στην Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία δεν μπόρεσε να το βρεί.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved