Media

Rouk Zouk Special: Το «σκύψιμο» και η «καλογερική στάση» έκαναν το Twitter να «στήσει γλέντι»!

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Οι σημερινοί καλεσμένοι της Ζέτας Μακρυπούλια ήταν ιδιαίτεροι, με διάχυτο χιούμορ, κάτι που ξεκάθαρα βγήκε προς τα έξω, με τις ατάκες να "πέφτουν" η μια μετά την άλλη. 

Είναι το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι, που οι τηλεθεατές το παρακολουθούν καθημερινά και κάθε Κυριακή έχει εκλεκτούς καλεσμένους, αγαπημένους φίλους της Ζέτας Μακρυπούλια και όλοι μαζί περνούν φανταστικά.

Στο σημερινό επεισόδιο του Rouk Zouk Special (6-2), η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής τους συντελεστές της εκπομπής "Μega Καλημέρα" και "Πάμε Δανάη". Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια συνάντησε την Δανάη Μπάρκα, τον Τίμο Ζαχαράτο, την Δέσποινα Καμπούρη, την Ελεονώρα Μελέτη, τον Κώστας Τσουρός, την Φλορίντα Πετρουτσέλι, τον Θανάση Πάτρα, τον Γιώργο Σκρομπόλα, τον Άρη Καβατζίκη και τον Γιώργο Κρικοριάν.

Oι δυο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους και έπαιξαν για καλό σκοπό, μιας και, όπως φάνηκε, το διασκέδασαν και με το παραπάνω. Η στιγμή που η Ζέτα Μακρυπούλια ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας "Πάμε Δανάη" να περιγράψουν την λέξη σκύψιμο ήταν μια από τις πιο επικές της βραδιάς, μιας και ο Τίμος Ζαχαράτος "εφηύρε" μια νέα ερωτική στάση, την οποία και χαρακτήρισε καλογερική, κάνοντας τους υπόλοιπους παίκτες να κλαίνε από τα γέλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Το Twitter, όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη όλη αυτήν την περιγραφή, αφού τα σχόλια "έπεφταν βροχή" και μας έκαναν να "κλάψουμε από τα γέλια"

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved