H Γη της Ελιάς: Το Twitter «απαίτησε σασμό» Καπερνάρων- Στεφανέων- Ο Στάθης έτοιμος να λυγίσει!
Media

H Γη της Ελιάς: Το Twitter «απαίτησε σασμό» Καπερνάρων- Στεφανέων- Ο Στάθης έτοιμος να λυγίσει!

Η Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) είδαμε ότι ο Στάθης είναι έτοιμος να λυγίσει, μιας και μόλις έμαθε ότι η κόρη του έγινε μανούλα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι κοντά της. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του Mega, η οποία, από την πρώτη κιόλας στιγμή της προβολής της έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν συνεχώς και δεν χάνουν επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε ότι το μωράκι του Φίλιππου και της Βασιλικής γεννήθηκε, γεμίζοντας με πολύ μεγάλη χαρά τους γύρω τους, οι οποίοι το περίμεναν πως και πως. Μάλιστα, η Άννα ήταν εκείνη, που είχε αναλάβει να ενημερώσει τους γονείς της Βασιλικής για τον ερχομό του μωρού τους, με τις αντιδράσεις των Καπερνάρων να είναι γλυκόπικρες. Ναι μεν έδειξαν το ενδιαφέρον τους, αλλά περιορίστηκαν εκεί, δεδομένου ότι έχουν αποφασίσει ότι δεν πρόκειται να την δεχτούν ποτέ πίσω.

Σήμερα (21-2) είδαμε τον Στάθη να παίρνει την μηχανή και να κάνει τις βόλτες του σε ένα υπέροχο μέρος της Μάνης, με τις αναμνήσεις της Βασιλικής να κατακλύζουν τις σκέψεις του. Ο ίδιος δείχνει να είναι έτοιμος να λυγίσει και να πάει να δει την κόρη του και την εγγονή του στο μαιευτήριο, κάτι που όλοι περιμένουμε και θέλουμε πολύ να δούμε.

Οι χρήστες του Twitter "αφινίασαν" στα σχόλια, ζητώντας άμεσα την σιάξη ανάμεσα στις δυο οικογένειες, μιας και ο Στάθης δείχνει να μην αντέχει άλλο μακριά από την κόρη του.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved