Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πήγε σε... χαρτορίχτρες για τον Στάθη- Τroll στα social media «δίχως έλεος»!
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πήγε σε... χαρτορίχτρες για τον Στάθη- Τroll στα social media «δίχως έλεος»!

H Γη της Ελιάς: Στο σημερινό επεισόδιο (22-2) παρακολουθήσαμε, για ακόμα μια φορά, την Αρετή να βγαίνει εκτός ορίων, μιας και η ζήλεια της για τον Στάθη, φουντώνει όλο και περισσότερο. 

Είναι η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, την οποία οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει μοναδικά, μιας και οι εξελίξεις είναι συνεχόμενες, αλλά και καταιγιστικές.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια είχαμε αντιληφθεί πλήρως τον χαρακτήρα της Αρετής, η οποία έχει μάθει να δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον της με έναν αρκετά περίεργο τρόπο, μιας και είναι αρκετά κτητική και εκρηκτική σαν χαρακτήρας. Στο σημερινό επεισόδιο (22-2) είδαμε ότι η Χρυσούλα, η χαρτορίχτρα της Αερόπολης, επισκέφθηκε και πάλι την Αρετή στο μαγαζί της, μιας και εκείνη την είχε καλέσει.

Η Αρετή την ρωτούσε για τον Στάθη, μιας και είναι σίγουρη ότι εκείνος έχει κάτι καινούργιο στην ζωή του, που τον απασχολεί και ήθελε να μάθει αν πρόκειται για γυναίκα. Η Χρυσούλα επιβεβαίωσε το σκεπτικό της και της μίλησε μάλιστα και για δυο γυναίκες, οι οποίες θα έρθου διαδοχικά στη ζωή του Στάθη. Η Αρετή, εκείνη την στιγμή, ξεκίνησε τις κατάρες και δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, μιας και η ζήλεια την είχε τυφλώσει.

Το Twitter "έστησε γλέντι" στα σχόλια, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή, το ένα μετά το άλλο, αφού δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι η Αρετή εμπιστεύεται τόσο πολύ τα χαρτιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά Tweets

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved