Αποκλειστικό: «Σ' αγαπάω μεν... αλλά»: Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι του γάμου!
Media

Αποκλειστικό: «Σ' αγαπάω μεν... αλλά»: Τα πρώτα πλάνα από το πάρτι του γάμου!

Βρεθήκαμε στα γυρίσματα του "Σ' αγαπάω μεν... αλλά", με το πιο "εορταστικό" κλίμα να επικρατεί, αφού ο γάμος του Μάκη με την Ρία τελικά πραγματοποιείται και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του τηλεοπτικού κοινού, που από την πρώτη στιγμή της προβολής της, έχει προκαλέσει τις πιο θετικές εντυπώσεις, σε μια εποχή που αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη είναι το χαμόγελο στην καθημερινότητά μας.

Το gossip-tv βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς "Σ' αγαπάω μεν... αλλά" και μίλησε με τους πρωταγωνιστές για την συνεργασία τους, αλλά και τους ιδιαίτερους ρόλους που κατέχουν, οι οποίοι είναι και αρκετά ανατρεπτικοί. Στα γυρίσματα επικρατούσε μια απόλυτα χαρούμενη διάθεση, μιας και ο γάμος του Μάκη και της Ρίας πραγματοποιήθηκε και οι δυο τους είχαν οργανώσει το πιο όμορφο πάρτι!

Τι θα δούμε αναλυτικά στο επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς;

Η μικρή Ορσαλία γιορτάζει και ο Παύλος και η Δάφνη, μετανιωμένοι που το ξέχασαν, αποφασίζουν να της κάνουν το πιο χαρούμενο πάρτι του κόσμου χωρίς μάλιστα να τσακωθούν ούτε μία φορά!

Ο Οδυσσέας με τη Νίνα ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μετακόμιση με την Πηνελόπη, ενώ εκείνη φέρεται τόσο παράξενα, που αρχίζουν να υποψιάζονται ότι τους απατά! Η Ηλιάνα από την άλλη ψάχνει τρόπο να σώσει την καντίνα από τον αχόρταγο ανταγωνιστή της Νόντα. Όσο για το Μάκη… ξεροσταλιάζει ακόμα για την απάντηση στην πρόταση γάμου που έκανε στη Ρία.

Ποιο σκοτεινό μυστικό κρύβει η Πηνελόπη; Ποιος θα σώσει την καντίνα; Θα πει το «ναι» στον Μάκη η Ρία; Παντρευόμαστε ή χωρίζουμε τελικά; Σε μια τηλεοπτική «γιορτή» χωρίς προηγούμενο ο Δάνος φέρνει σε όλους πολλά περισσότερα δώρα απ’ όσα ζητούσαν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved