Τα νούμερα: Γκλέτσος - Παπαχαραλάμπους 24 χρόνια μετά τους Ψίθυρους καρδιάς - Συγκίνηση στο Twitter!
Media

Τα νούμερα: Γκλέτσος - Παπαχαραλάμπους 24 χρόνια μετά τους Ψίθυρους καρδιάς - Συγκίνηση στο Twitter!

Τα νούμερα: Ο Φοίβος Δεληβοριάς κάθε Παρασκευή βράδυ φιλοξενεί διάσημους καλεσμένους – έκπληξη που καταφέρνουν να μας εντυπωσιάσουν.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14/10), 24 χρόνια μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος συναντήθηκαν και πάλι τηλεοπτικά υπό τους ήχους του τραγουδιού, “Καράβι το φεγγάρι” και αυτό ήταν πραγματικά πάρα πολύ συγκινητικό!

Όταν το τηλεοπτικό κοινό τους είδε ξανά μαζί μετά από τόσα χρόνια ξετρελάθηκε! Αμέσως, ξεκίνησαν να γράφονται σχόλια από τους τηλεθεατές στο Twitter που δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους γι΄αυτό το αχτύπητο δίδυμο που όταν προβαλόταν η σειρά Ψίθυροι καρδιάς, είχε καταφέρει να «τρελάνει» τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Έχουν περάσει τόσα χρόνια, όμως, για κάποιους είναι σα να μην πέρασε μια μέρα!

Κάποιοι μάλιστα, έγραψαν στο Twitter, ότι πολύ θα ήθελαν να δουν την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Απόστολο Γκλέτσο να παίζουν ξανά μαζί σε κάποια καθημερινή σειρά, όπως για παράδειγμα είναι ο Σασμός που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Πάρτε μια γεύση από τα σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter στη photo gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved