Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο twitter με την Αρετή - «Γιατί του λες ψέματα; Συνεχίζεις το παραμύθι σου;»
Media

Η Γη της Ελιάς: Χαμός στο twitter με την Αρετή - «Γιατί του λες ψέματα; Συνεχίζεις το παραμύθι σου;»

Χαμός στο twitter με το σχέδιο της Αρετής στη Γη της Ελιάς.

Η Αρετή μπορεί να έχει κολακευτεί από τον Ανδρέα και να περνούν μαζί ωραία, όμως στο νου της έχει και τον πρώην σύζυγό της, τον Στάθη Καπερνάρο.

Το ζευγαράκι πήγε στο παραδοσιακό ταβερνάκι του Χρήστου για φαγητό και εκεί αποκάλυψε στο νέο της αίσθημα ότι ο πρώην σύζυγός της την ενοχλεί και την παίρνει συνέχεια τηλέφωνο και ο Ανδρέας «τσίμπησε»!

Η Αρετή καταχάρηκε που το νέο της αμόρε ζήλεψε, αλλά δεν φεύγει από το μυαλό της ο Στάθης και το twitterάδες «πήραν φωτιά»! Τα σχόλια για την Αρετή επικά!

gi-tis-elias.jpg

Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε:

Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων. Η Ιουλία και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει και καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα, χτυπημένος. Η Μυρτάλη απαιτεί εξηγήσεις από την Αθηνά για την παραμονή τής Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Παράλληλα, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του, αλλά του ζητά να μην της το πει. Η Μυρτάλη, τυφλωμένη από το μίσος, εκλιπαρεί τον Αλέξη να βγάλει την Αθηνά από τη μέση. Ο Φίλιππος ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα. Ο Άρης, υπό το βάρος του χρέους, ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη και δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του. Η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις.

Δείτε κάποια στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved