Όργια με έξι παίκτες ριάλιτι και μία Ελληνίδα κριτή που πήρε το νόμο στα χέρια της!
Media

Όργια με έξι παίκτες ριάλιτι και μία Ελληνίδα κριτή που πήρε το νόμο στα χέρια της!

Σάλος στη Βρετανία με τους παίκτες του τηλεοπτικού σόου X-Factor, που είπαν να ξεσαλώσουν σε ένα ταξίδι τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Νησί των Ανέμων.

Η ελληνικής καταγωγής κριτής Tulisa Contostavlos αποφάσισε να πάρει μαζί της τους διαγωνιζόμενους σε ένα ταξίδι στη Μύκονο για να τους γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας της και να κάνουν εδώ τις πρόβες τους για το δημοφιλές σόου.


Ωστόσο δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο νησί, η Tulisa πληροφορήθηκε ότι οι τραγουδιστές που πήρε μαζί της αποδείχτηκαν πολύ άτακτοι.
Οι παραγωγοί του σόου ανακάλυψαν ότι δύο κορίτσια από ένα γκρουπ κοιμήθηκαν με δύο αγόρια από ένα άλλο συγκρότημα, ενώ ακόμη δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε ερωτικά παιχνίδια. Η εκνευρισμένη Ελληνίδα κριτής είπε: «Αν ήρθαν εδώ για να χαζολογάνε και να κάνουν σεξ ενώ θα έπρεπε να κάνουν πρόβες, τότε δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί τους».
Μάλιστα σε καθημερινή εφημερίδα ο δήμαρχος του νησιού δήλωσε: «Συναντήθηκα με τα παιδιά που πρόκειται να λάβουν μέρος στο τηλεοπτικό μουσικό σόου, αλλά και με τους συνοδούς τους. Ήταν τριάντα άτομα, οι οποίοι ήταν μονίμως με ένα χαμόγελο στα χείλη, έδειχναν χαρούμενοι και πού ενθουσιασμένοι με το ταξίδι που έκαναν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο…» Μάλιστα ο κύριος Κουσαθανάς επιβεβαίωσε ότι μαζί τους ήταν και κριτές του σόου μεταξύ των οποίων και η ελληνικής καταγωγής κριτής Tulisa Contostavlos.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved