Τι γίνεται με το «Κάτι ψήνεται»;
Media

Τι γίνεται με το «Κάτι ψήνεται»;

Το «Κάτι ψήνεται», το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλει το κανάλι της Κάντζας καθημερινά απέναντι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των υπόλοιπων καναλιών σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το «Κάτι ψήνεται» ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «Κάτι ψήνεται» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου με καινούργια επεισόδια. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο, τα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε είναι γυρισμένα από πέρυσι, Μάλιστα προς το παρόν είναι έτοιμα γύρω στα 40 επεισόδια ενώ έχει σταματήσει η παραγωγή καινούργιων.

Έτσι, στην εταιρεία παραγωγής περιμένουν από τη διοίκηση του ALPHA να τους ενημερώσουν αν θα συνεχίσουν την παραγωγή καινούργιων επεισοδίων. Πάντως, με τις επιδόσεις που σημειώνει το ριάλιτι μαγειρικής στους πίνακες τηλεθέασης, θεωρείται ότι τελικά θα πάρουν την έγκριση για να συνεχίσουν το… ψήσιμο κι άλλων καινούργιων επεισοδίων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved