Θρίλερ με την προβολή του «Master Chef»
Media

Θρίλερ με την προβολή του «Master Chef»

Σκεπτικισμός επικρατεί στους ιθύνοντες του «Μεγάλου Καναλιού» για την «τύχη» του «Master Chef 2».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Made in Star», μετά το προσωρινό «πάγωμα» του «Just the Two of Us», έρχεται στο φως νέα εξέλιξη-θρίλερ με το νέο project του καναλιού που δεν είναι άλλο από το πολυσυζητημένο «Master Chef 2». To Mega εξετάζει το ενδεχόμενο να κρατήσει το «Master Chef 2» στο συρτάρι και να το μεταδώσει του χρόνου οπότε θα έχει ανακάμψει και η διαφημιστική αγορά.

Ποιος ο λόγος; δεν θέλουν σε χαλεπούς καιρούς να «κάψουν» ένα ακριβό τηλεοπτικό προϊόν και να μην βγάλει τα λεφτά του. Τα γυρίσματα ωστόσο του ριάλιτι έχουν προγραμματιστεί να γίνουν κανονικά.

Ο σκεπτικισμός αυτός που επικρατεί στο «Μεγάλο Κανάλι», έχει και «παράπλευρες απώλειες». Η ρευστότητα αυτή, προκαλεί ανησυχία στο «Πρωινό mou» μιας και αν δεν υπάρχουν τα δυνατά ονόματα του «Just» και του «Master Chef 2» δεν θα μπορούν ν΄ανταγωνιστούν το «Πρωινό ΑΝΤ1» που θα προβάλλει κατά κόρον το «Dancing on Ice» και πιθανότατα το «Dancing with the Stars» στο δεύτερο μισό της σεζόν.



Tο αν τελικά θα πάρει το «πράσινο φως» το «Master Chef 2», θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά δεδομένα του καναλιού. Οι οριστικές αποφάσεις θα έχουν ληφθεί έως και την Παρασκευή, ενώ τη Δευτέρα θα μάθουμε αν τελικά θα προβληθεί ή όχι.








©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved