Όλοι για έναν και ένας για όλους στο «Πρωινό ANT1»
Media

Όλοι για έναν και ένας για όλους στο «Πρωινό ANT1»

Δώδεκα το μεσημέρι και το κέντρο της Αθήνας γέμισε με δημοσιογράφους, κάμερες, φωτογράφους, παρουσιαστές και συντελεστές! Η συνέντευξη τύπου για το «Πρωινό ΑΝΤ1» έλαβε χώρα σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας και όλοι ήταν εκεί.


Ο
Γιάννης Λάτσιος, Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 και η Κατερίνα Γκαγκάκη, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου αλλά και οι συνεργάτες τους, είχαν φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια. Η ροτόντα γεμίζει και οι δηλώσεις πέφτουν βροχή… Στο τραπέζι κάθονται ο Γιάννης Λάτσιος, ο Γενικός Διεθυντής ειδήσεων Στρατής Λιαρέλης, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Λίτσα Πατέρα, η Χριστίνα Πολίτη, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Σπύρος Σούλης, η Αντωνία Καλλιμούκου, ο οικονομολόγος, Ντίνος Σιωμόπουλος, η Ντόρα Κουτροκόη και η Χριστίνα Τσιόκρη νέο μέλος της ομάδας.



Το μικρόφωνο πρώτος παίρνει ο Γιάννης Λάτσιος ο οποίος θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ξεδιαλύνει τα σύννεφα και την παραφιλολογία όλων αυτών των μηνών:
«Ξεκινήσαμε από τον Μάρτιο να σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε σε αυτή τη ζώνη. Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε μια ενιαία ζώνη η οποία όμως θα έχει διακριτά όρια. Η εποχή μας, απαιτεί ανανέωση κι εμείς την ακολουθούμε. Ουσιαστικά θα υπάρχουν δυο εκπομπές. Η πρώτη θα είναι 7-10 με το Γιώργο Παπαδάκη στο τιμόνι και θα αφορά την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ατζέντα της ημέρας. Στη συνέχεια 10-1 τη σκυτάλη θα αναλαμβάνουν ο Χρήστος Φερεντίνος με τη Σίσσυ Χρηστίδου οι οποίοι θα ασχολούνται με πιο χαλαρά θέματα της επικαιρότητας και θα προσπαθούν να προσφέρουν στον τηλεθεατή χαμόγελο και αισιοδοξία. Την πρώτη ώρα, λοιπόν, οι δυο τους θα φιλοξενούν την Λίτσα Πατέρα 10-10:30 για τη στήλη της αστρολογίας και 10:30-11 την Αργυρώ Μπαρμπαρύγου η οποία θα ασχολείται με τις διάφορες εκφράσεις της τροφής και φυσικά το μαγείρεμα. Εδώ, όμως, θέλουμε να διευκρινίσουμε πως αν για παράδειγμα το επιβάλλει η επικαιρότητα ο Γιώργος Παπαδάκης θα μπαίνει στο στούντιο και πιο αργά.», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Λάτσιος.



Ο Στρατής Λιαρέλης, έπειτα, δήλωσε πως εκείνος ήταν ο πιο συντηρητικός της υπόθεσης και εκείνος που αρχικά δεν ήθελε να αλλάξει η τόσων χρόνων επιτυχημένη συνταγή του Γιώργου Παπαδάκη. Ανέφερε πως ήταν πάντα της άποψης ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αιτία της αλλαγής του ο Γιώργος Παπαδάκης και η ανάγκη του για ανανέωση. Ο διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πρωινό χωρίς στεγανά αλλά με απόλυτα διακριτούς ρόλους. Να παντρέψουμε διαφορετικούς ανθρώπους, ζητούμενα και ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» και συμπλήρωσε: «Φιλοδοξία μας είναι στις 7 το πρωί να λέμε μια ευχάριστη «Καλημέρα» στους τηλεθεατές και στη 1 το μεσημέρι ένα «Γεια σας» γεμάτο ελπίδα. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία».



Ο Γιώργος Παπαδάκης από την άλλη ήταν πιο φρέσκος, ζωντανός και αισιόδοξος από κάθε άλλη φορά μη χάνοντας βέβαια την αίσθηση της εποχής και του κλίματος που επικρατεί στη χώρα μας. Δεν παρέλειψε, βέβαια, να διευκρινίσει πως δεν ήταν δική του η εκπομπή αλλά του καναλιού στο οποίο εργάζεται και ότι δεν του παίρνουν την εκπομπή αλλά εκείνος τη δίνει. «Θα είμαστε πιο φρέσκοι από ποτέ. Εγώ δεν ξέρω να μαγειρεύω, να λέω τα άστρα και να χορεύω άρα μετά τις 10 θα είμαι απλώς έτοιμος να βοηθήσω αν η επικαιρότητα το επιβάλει. Όλοι κολλάνε στους τίτλους εμένα πάλι με ενδιαφέρει η ουσία και ουσιαστικά ότι έκανα τόσα χρόνια αυτό θα συνεχίσω να κάνω και τώρα



Σειρά μετά είχε ο Χρήστος Φερεντίνος ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης σιγοτραγουδούσε «Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά…» δηλαδή το τραγούδι του τρέιλερ και δεν σταματούσε λεπτό να δίνει μια νότα χαράς στην ομάδα. «Ο Παπαδάκης είναι ο Μέσι της ενημέρωσης!» είπε ο Χρήστος Φερεντίνος, και συνέχισε λέγοντας με το χιούμορ που τον διακρίνει πως νιώθει πανευτυχής που είναι σε αυτή τη θέση αφού πλέον όπου κι αν πάει τον βάζουν να καθίσει στις πρώτες θέσεις. Επίσης, ως γνήσιος gentleman δήλωσε πως χαίρεται πολύ που είναι τηλεοπτικό ζευγάρι με το πιο ωραίο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης, τη Σίσσυ Χρηστίδου.



Η Σίσσυ Χρηστίδου, πάλι, κινήθηκε ναι μεν στο ίδιο περίπου κλίμα αλλά έριξε και τα καρφάκια της…! «Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι στην οικογένεια του ΑΝΤ1 γιατί πραγματικά είναι μια μεγάλη οικογένεια. Μου έδειξαν την εμπιστοσύνη που δεν μου έχει δείξει κανένα άλλο κανάλι μέχρι τώρα. Και ειδικά ο Χρήστος Φερεντίνος μου έπιασε το χέρι χωρίς ίχνος έπαρσης και βεντετισμού και μου είπε «Μαζί θα προχωρήσουμε» κάτι που μέχρι τώρα δεν το έχει κάνει κανείς άλλος»



Βέβαια, από την συνέντευξη τύπου δεν έλειψαν και τα πειράγματα. Με πρώτο το Στρατή Λιαρέλη να δηλώνει: «Αισθάνομαι ακόμα καλύτερα που μετά από τόσα χρόνια εξακολουθώ να ταλαιπωρούμε από τον Παπαδάκη». Το Γιάννη Λάτσιο να λέει: «Βαρέθηκα την εικόνα της ξανθιάς μπίμπο, με την μπούκλα ως παρουσιάστρια του πρωινού ψυχαγωγικού» Διευκρινίζοντας πως δεν έχει τίποτα με τις ξανθιές… πια! Την Κατερίνα Ζαρίφη να αναφέρει πως δεν κατάφερε να γίνει η βασίλισσα της πρωινής ζώνης προ διετίας γιατί ο θρόνος δεν τη χωρούσε και πως στον ΑΝΤ1 δεν είναι ρατσιστές αφού τη δέχτηκαν να συμμετέχει στην εκπομπή κι ας προέρχεται από το χώρο της μόδας. Και το Γιώργο Παπαδάκη να λέει πως οι υπόλοιποι υπερτερούν σε σχέση με τον ίδιο αφού όλοι έχουν περισσότερα μαλλιά…!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved