Εγκαταλείπει ο Piers Morgan το «Αμερική έχεις ταλέντο»!
Media

Εγκαταλείπει ο Piers Morgan το «Αμερική έχεις ταλέντο»!

Ο παρουσιαστής του CNN και κριτής του αμερικανικού show αποφάσισε να εγκαταλείψει την δεύτερη ιδιότητά του.

Ο Piers Morgan είναι ο μόνος κριτής που παραμένει από την αρχή του show πριν από 6 χρόνια και σίγουρα η απουσία του θα στοιχίσει, μιας και τα σχόλιά του κρατούσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παρουσιαστής το αποκάλυψε ζωντανά στο CNN με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο....

«Μέλη της ακαδημίας, είμαι διαθέσιμος» αφήνοντας το δικό σχόλιο για την παραίτηση του ηθοποιού Eddie Murphy από την παρουσίαση αμέσως μετά το σκάνδαλο του παραγωγού Brett Ratner.

«Μόλις αλάφρωσε λίγο το πρόγραμμά μου, μιας και θέλω να σας αποκαλύψω σε αποκλειστικότητα πως εγκαταλείπω το "America's Got Talent". Έχω αγαπήσει κάθε λεπτό του show αλλά ανακάλυψα πως οι ταχυδκτυλουργίες , προς έκπληξή μου, είναι λίγο δυσκολότερες από ότι νόμιζα. Θα επικεντρωθώ στην πολύ σημαντική χρονιά για το CNN, με τις επικείμενες εκλογές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το NBV "So," the Piers Morgan Tonight host added, "I'm going to focus on what's going to be a huge year here at CNN, with the upcoming election. I'd like to thank NBC, και τον καλό μου φίλο Simon Cowell που μου έδωσε αυτή την υπέροχη ευκαιρία στο καταπληκτικό αυτό show. Να ευχαριστήσω ακόμα τους συνεργάτες μου που σίγουρα θα έχουν χαρεί ιδιαιτέρως που δεν θα χρειαστεί πλέον να συνεργάζονται μαζί μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved