Ποιοι Chef θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα;
Media

Ποιοι Chef θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ αυτή την εβδομάδα;

Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ “Chef στον αέρα” με την Ελένη Ψυχούληκαι τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00.

Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου η σουηδέζα Πόπη Μπρέντμαρ δίνει ιδέες για το παιδικό πάρτυ: πως θα φτιάξει κάποιος εύκολα ποπς σοκολάτας και μια αλμυρή τούρτα με λαχαριστό εσωτερικό και θρεπτικό ντεκόρ! Στην στήλη της γλυκοθεραπείας φτιάχνουν δύο ειδών σκανδιναβικά γλυκάκια με την ίδια ζύμη!

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου ο ελληνοαμερικάνος σεφ Δημήτρης Χριστόπουλος φτιάχνει αγαπημένα σάντουιτς της Αμερικής! Τόνος σε πλούσιο μίγμα, ψιλοκομμένο μοσχαρίσιο κρέας για το γνωστό philly σάντουιτς και ένα διαφορετικό χοτ ντογκ με πιπεριές που συνοδεύεται από την γνωστή σαλάτα κόλσλοου!

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ο επικεφαλής της slow food στην Ελλάδα Γρηγόρης Χριστοδούλου φτιάχνει comfort food! Παρουσιάζουν μία συνταγή για μια ζεστή αρωματική σαλάτα καρότου και όλες τις οδηγίες για ένα πετυχημένο κότσι στην κατσαρόλα. Για όσους λατρεύουν το κανταϊφι ο Γρηγόρης φτιάχνει μια γρήγορη εκδοχή του τηγανίζοντας φιδέ!

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ο Chef Ανδρέας Λαγός φτιάχνει ένα κατακόκκινο ντοματένιο μενού! Δίνει τη συνταγή για μια χορταστική ντοματόσουπα, ένα κατακόκκινο ριζότο με αυγό και την εντυπωσιακή ανάποδη πίτσα με ντομάτα και πιπεριές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved